Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

DIY kolvialus e. säästa mitu sotti.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: DIY kolvialus e. säästa mitu sotti.

Esmalt postitatud Eggy poolt
    Jõuga kindlasti mitte, aga just see, et kolvi juhe kisub ka teda üldjuhul ikka alla poole.
    Minu säästukolvil on juhe taga vist raskem kui kolb ise Selline jäme ja jäik eurojuhe. Niikui mistahes asendis vähegi pingesse jääb, paneb kolb aluselt plehku. Eks tuleb kah kobedam alus teha.

Comment

Esmalt postitatud paadikapten poolt
      Minu säästukolvil on juhe taga vist raskem kui kolb ise Selline jäme ja jäik eurojuhe. Niikui mistahes asendis vähegi pingesse jääb, paneb kolb aluselt plehku. Eks tuleb kah kobedam alus teha.
      Ma olen kõikidel kolbidel juhtmed ära vahetanud pehmemate vastu. Need eurokad on hirmutavad jah...isegi 25W kolvi juhe on kuri...nagu 2kW veekeetjal.

Comment

vabandage mu teadmatust aga milleks seebikivi?

Comment

Väärt töö jah.Et kolvi paks juhe kolbi kaasa ei tõmbaks võib pulli pärast panna paarikilose alasi aluse külge kinni (sry kui mu huumorimeel sakib)

Comment

Esmalt postitatud Eggy poolt
            Ma olen kõikidel kolbidel juhtmed ära vahetanud pehmemate vastu. Need eurokad on hirmutavad jah...isegi 25W kolvi juhe on kuri...nagu 2kW veekeetjal.
            Mul on 0.5mm2. 2.3kW veekeetjal on mul lühike 0.75mm2 jupp.
            Kas ei olnud mitte nõue, et 230V seadme ühendusjuhe ei tohi olla peenem kui 0.75mm2?
            http://www.tji.ee/?op=body&id=91&cid=38?
            Või oleneb see ikkagi voolust?

Ja asendasid millega, 230V juhtmega ikka?

Comment

Mul hetkel lihtsalt konservikarp aluseks aga jah pidevalt paneb kolb plehku. Vaip krobeline juba
              Kui ööseks sisse jääb ei juhtu midagi.
              Pikendus (6 pesa) kolvi kõrval laua küljes kohe, et saaks ka muid asju katsetada.
              Aga takistite jaoks on hea DIY variant tikutopsidest 2D puramiid.
              viimati muutis kasutaja DVDRW; 19 m 2007, 18:17.
              EE orjusest vaba!

Comment

see püramiid on hea, aga E24 1...1`000`000oomi mahutamiseks kulub suitsetajal aasta jagu tikke. mina ostsin Hexaplanist kõige pisemate sahtlitega laegasriiuli. pisar tikkus silma nende eest maksmisel, sest hind oli krõbe aga nüüdseks on asi ennast igati õigustanud. paraku sahtlite vaheseinad oleksid maksnud pea sama palju, kui riiul ise ja seega sai neid ostetud näidiseks paarkümmend tükki. paps mässas natuke masinate seadmisega ja nüüd on mul puidust vaheseinu 5 riiuli jagu. omahind: elekter+aeg+materjal= ca 20 senti tükist vs 2EEK originaal. kusjuures mehaaniliselt on need jalakast seinad isegi tugevamad, kui plastik. puidu defektide tõttu esineb ka mõningal määral praaki, aga sellest patust ei ole ka tootja ise puhas.
                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                X