Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kuule, Sa unustasid!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kuule, Sa unustasid!

Vtl, ma miskipärast julgen kahelda et seal sees PKI'd räägitkase. Kuigi jah, ka mina pole konkreetselt asja uurnud.

Comment

Esmalt postitatud kpihus poolt
      Vtl, ma miskipärast julgen kahelda et seal sees PKI'd räägitkase. Kuigi jah, ka mina pole konkreetselt asja uurnud.
      Vot ei leia enam üles - kunagi mul oli üks Laguna service manual ja seal oli kahe lausega sellest võtmest juttu ning selline mulje jäi, et ebasümmeetrilise võtmega asi kodeeriti, aga praeguseks on see fail lootusetult kadunud.

Edit: PKI ei ole ta tähte närides juba selle pärast, et mingit avalikku ja kõigile kättesaadavat CA-d ei ole. Mis ei välista ebasümmeetrilise võtmepaariga krüptot.
      viimati muutis kasutaja vtl; 10 m 2008, 13:05.
      GSM: 5039624

Comment

Esmalt postitatud A.R. poolt
        Kuskil 90. keskel ma natuke uurisin seda sala-avalikku võtit.

Huvitav, palju selline programm, mis "õigesti valetab", ka maksta võiks?
        Kas rohkem kui üks auto või vähem?
        Kas ID kaart on dünaamiline, protsessoriga, või staatiline? Ma ei teagi.
        Kui Sa sellise programmi leiad, mis "õigesti valetab", siis oleks sellega palju targemat teha, kui autosid varastada. Põhimõtteliselt võiks kogu krüptole vee peale tõmmata.

Aga auto varastamiseks on palju lihtsamaid vahendeid - sikutad ta treileri peale ja vead minema. Kui metallkonteineriga viia, siis ei ole ka GPS-i põhisest alarmsüsteemist kasu.
        Kui ikka tõesti on väga ihaldusväärne auto, siis pannakse toru kuklasse ja tehakse viisakalt ettepanek, millest on raske keelduda.

Üldiselt ma väga ei värise - prantsuse autod olid ärandamisstatistika järgi kusagil nimekirja lõpus. Tavalise võtmega saksa "rahvaautosid" varastatakse suurusjärgu või paari võrra rohkem. Küllap siis nad on toredate inimeste Vasja ja Sergei arvates prantslasest paremad.
        Kaskokindlustus korvab suurema rahalise kahju, ülejäänu on asjaajamise küsimus.

ID kaart on jah protsessorkaart. Mis ma siin ümber kirjutan, täpsemalt loe http://www.id.ee veebist. ("TEMA" kirjutas kunagi ID-kaardi linuxi tarkvara ja siis sai seda teemat põhjalikumalt uuritud)
        Staatiline on ta vajadusel kah, siis kui Sa temaga autoaknalt jääd kraabid.
        GSM: 5039624

Comment

Esmalt postitatud vtl poolt
          Edit: PKI ei ole ta tähte närides juba selle pärast, et mingit avalikku ja kõigile kättesaadavat CA-d ei ole. Mis ei välista ebasümmeetrilise võtmepaariga krüptot.
          Oluline on, et sa said aru mida ma mõtlesin Antud kontekstis ei ole võti nii avalik, kui klassikalise PKI puhul, lihtsalt natke avalik

Comment

Hong Kongis on transpordis ja teenuste eest tasumiseks Octopus card.
            http://www.hong-kong-travel.org/Octopus.asp
            Toimib kontaktivabalt läbi rahakotti või käekotti.
            Laed sinna raha ja teenuse eest tasudes näed kontojääki.
            Spets punktides saad vaadata viimaseid tehinguid.
            MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
            KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Working...
            X