Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pärnu HiFi huviliste kokkusaamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Pärnu HiFi huviliste kokkusaamine

Tegelt on Marekil ka ses suhtes õigus, et tuleks selgeks teha, mis üritusel üldse toimuma hakkab?

Kas keegi võtab midagi kaasa ja toimuvad ka mingid testid vms. Kas korraldajal endal on midagi näidata?

Või on ainult mingid jutud?

Mõelge nüüd, kas tõesti hakkavad inimesed oma audioseadmeid baari ntx tassima?
    Kui inimesed võtavad midagi kaasa, siis kus seda esitleda? Õues pargis?

Vaja olekski paika panna, mida üldse tehakse.

Aga miks autoaudio välja jääb? Lihtsalt huvipärast küsin?

Comment

Okei. Ma seletan veelkord üle. Esimesel korral võiks inimestega tuttavaks saada ja jõuda arusaamiseni, mida keegi sellest teemast arvab ning edaspidiste tegevuste üle mõtlemine. Minul on küll üks teema, mida ma tahaksin teiega jagada. Kui kellelgi on veel, siis võib mulle teada anda. Ja kui keegi ei kannata oodata kokkusaamiseni, siis võin ka privas natuke lahti rääkida. Aga mitte foorumis.

Tehnika kokkuvedamist baari ma loomulikult ei eelda, kuid kahjuks osad inimesed ei soovi jälle oma kallist kodu(tehnikat) võõrastele näidata.

Seega - jah, sel korral on tegemist kõnekoosolekuga. Vaevalt inimene, kes teistega suhelda ei taha, sinna tulema hakkab. Ja kui juba suhtlemisprobleem on, siis välditakse tõenäoliselt ka edaspidiseid kokkusaamisi.

Autoaudio jätaks välja mitmel põhjusel: esiteks, et välistada "ma-tegin-puitlaastplaadist-hüperwoofrikasti-ää"-mehi; teiseks autoaudio asju aetakse mitmes autofoorumis, kolmandaks, minu arust on inimese loomulik keskkond tuba, mitte transpordivahend, neljandaks...ma ei viitsi rohkem põhjuseid kirjutada.
      Minu DIY blogi
      <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

See "kirvega pähe" fraas on pärist kusagilt karuse huumoriga sõnademängust. Nii tuleks seda ka võtta.

Kõrtsidest. Mõnus on istuda Bravo Lounges. Seal on hoomatavalt hea helisüsteem taustamuusikat esitamas. Hea võrreldes teiste mulle teada kohtadega. On õhtuid, kus näitsikud ei keela muu külastajate kontingendi puudumisel ka oma plaati masinasse panna.

Paaris kohas veel tõmmatakse ka naturaalset "lõõtsa": ala Terviseparadiisi 8. korruse kohvik jne.

Kokku saades selgubki, kui tugev on idee, kellel kust "king pigistab", kellel on mida pakkuda, kellel mida vaja, millised on huviliste "levelid" ja tuhat nelisada kakskümmend viis muud asja.

Comment

Mina eelistaksin lihtsamaid ja vahetumaid kohti nagu Aleksander või Jahtklubi vms.
          Minu DIY blogi

Comment

Niisiis mina pakun välja teisipäeva, 28. aprill kell 18:00 Aleksandri kõrtsis.

Kas ja kui palju tulijaid oleks?
            Minu DIY blogi

Comment

oleks olnud muidu peris kindel tuleja... aga antud kuupäeval ei viibi kohe mitte kuidagi Pärnumaal. Loodetavasti õnnestub miskil järgmisel kokkusaamisel ka asjale pihta saada - minuarust igati kiiduväärt ettevõtmine - kui ainult need tegemised, mille eest raha makstakse oleks kuidagitmoodi huvidega sünkroonis ...

Comment

Ega keegi pole mingit kindlat jah sõna öelnud. Võime ju nihutada päeva või paar.
                Minu DIY blogi

Comment

Hmm, kuidas oleks 25 aprill? Hommikupoole? Say, 12-15 ..selleks ajaks j6uab vast yles 2rgata ja kogunema hakata. Kogunemispaigaks sobiks minupoolest peagu, et yksk6ik milline k6rts.. peamine, et on piisavalt suur laud.. mille ymber me k6ik ilusti koguneda saame - muidu killustub niigi v2ike seltskond veelgi

Omalt poolt soovitaks n2iteks Villemit - seal on piisavalt ruumi ja hommikus88k on t2iesti tasemel.

Palju meid yldse kogunemas on?

Comment

25 sobib mulle igatahes märksa paremini ... laupäevane päev kah - selleks päevaks ei suuda ilmselt mitte keegi mingeid kohustusi kaela määrida. Sellisel juhul ma ehk ei peakski järgmist kokkusaamist ootama.

Comment

Ookei, minugipoolest 25. ja laupäev, kui rahvas arvab, et see on sobilikum nädalasisesest päevast.

Paneme siis esialgu kell 15:00 ja kas jääb Aleksander?
                      Minu DIY blogi

Comment

aleksander sisaldab minu mäletamist mööda ühte pikka lauda - selles mõttes kõlbab küll

Comment

Yup, kell 15 ja sass sobib kyll..

Comment

Päeval ei sobi ja laupäeval ammugi mitte.

Reede õhtu kuna nädal läbi või esmaspäeva õhtu, kuna rahvast pubides vähe on näidanud end kokkusaamiste koha pealt kenasti.

Comment

Esmalt postitatud Graupner poolt
                              Päeval ei sobi ja laupäeval ammugi mitte.

Reede õhtu kuna nädal läbi või esmaspäeva õhtu, kuna rahvast pubides vähe on näidanud end kokkusaamiste koha pealt kenasti.
                              Miks? Õhtusel ajal on küll pigem muud plaanid

Comment

Niisiis...Paljukest meil laupäeval kogunejaid on kokku?
                                Minu DIY blogi

Comment

Working...
                                X