Maa mees nagu ma olen tekkis mul üks hea või siis halb mõte.
Kuna talv on juba ukse taga ja läheb aina külmemaks ja pimedamaks siis otsustasin,et võid midagi ehitada.
Aga kõigepealt tahaks arutelu,kriitikat ja soovitusi
Masin on põhimõtteliselt nagu üks suur roolikelk....ainult istmeks autoiste, suuremad suusad ja rool.Mootori paneksin selja taha.Äkki muruniiduki mootor isegi sobiks ja mootori võlli külge paneksin propelleri.
Ühesõnaga propeller lükkab kogu seda kremplit edasi koos minuga.
Masin on mõeldud talvesõiduks ja ühele inimesele.
Nüüd jälle tekib 100 erinevat küsimust
Kas propeller suudab mind edasi lükata(ka paksus lumes) ilma ,et ma peaksin sinna taha toppima mingi mega suure tiiviku...selline keskmine äkki mingi 70-80 senti (diameeter) oleks enam vähem.
Ja vist muruniiduki mootoriga tekib raskusi..kuna pöördeid vähevõitu.
Igatahes pange kirja mis asjast arvate.. kas on loll mõte või hakkab selline pill liikuma ka
Kuna talv on juba ukse taga ja läheb aina külmemaks ja pimedamaks siis otsustasin,et võid midagi ehitada.
Aga kõigepealt tahaks arutelu,kriitikat ja soovitusi
Masin on põhimõtteliselt nagu üks suur roolikelk....ainult istmeks autoiste, suuremad suusad ja rool.Mootori paneksin selja taha.Äkki muruniiduki mootor isegi sobiks ja mootori võlli külge paneksin propelleri.
Ühesõnaga propeller lükkab kogu seda kremplit edasi koos minuga.
Masin on mõeldud talvesõiduks ja ühele inimesele.
Nüüd jälle tekib 100 erinevat küsimust
Kas propeller suudab mind edasi lükata(ka paksus lumes) ilma ,et ma peaksin sinna taha toppima mingi mega suure tiiviku...selline keskmine äkki mingi 70-80 senti (diameeter) oleks enam vähem.
Ja vist muruniiduki mootoriga tekib raskusi..kuna pöördeid vähevõitu.
Igatahes pange kirja mis asjast arvate.. kas on loll mõte või hakkab selline pill liikuma ka
Comment