Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Liikuva märklaua ehitamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Liikuva märklaua ehitamine

Ei huvita reduktori kiirus vaid mootori pöörete arv.
    Kui Sul on vene auto siis istu ja muudkui loe.

Või on tõesti reduktor sisseehitatud?

Comment

Esmalt postitatud Elektrik poolt
      Jah, reduktor on mootori küljes. Ega ilmaasjata kojamehe mootorit ei soovitatud.

Comment

Esmalt postitatud Elektrik poolt
        Ei huvita reduktori kiirus vaid mootori pöörete arv.
        Kui Sul on vene auto siis istu ja muudkui loe.

Mõnel naabritaadil kindlasti leidub selline ja mina ei tee selle infoga midagi, sina tahtsid teda.

Reduktori ära võtmine pole just taibukas tegu, sest siis pead ise midagi ju asemele ehitama.

Comment

Kui me räägime täismõõdust märklauast,siis kojamehe mootor jääb seal tõenäoliselt nõrgaks.
          Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Esmalt postitatud Ints poolt
            Kui me räägime täismõõdust märklauast,siis kojamehe mootor jääb seal tõenäoliselt nõrgaks.
            Täitsa võimalik. Eks see oleneb mehhaanika kvaliteedist ka, et kui kergelt see märklaud seal veereb. Kui väga kvaliteetne välja kukub siis võib täitsa piisata.

Comment

Ma vaatan toas vedelevat kraami ja kaks asja jääb kohe silma. Esiteks auto ukse klaasitõstuki mootor. Selle kiirus peaks sulle sobima, tal on reduktor kohe küljes ning toide 12V on ka alati saadaval. Annad vähem pinget, liigub aeglasemalt, pöörad otsad ringi, käib vastassuunas. Igas lammaris on neid iga auto küljes 4tk, seega peaks odav olema. Mul on Audi oma siin aga olen fotodelt näinud, et BMW katuseluuki ajab samasugune mootor edasi.
              Teine asi on alumiiniumprofiilid, mida ma ostsin Bauhofist. See pole odavaim koht aga mõne meetri jagu ostes lihtne sisse astuda ja ära võtta. Terastrossi või tugevat nööri saad ehituspoest.
              Elektroonikaosa jah keeruline pole. Tee kasvõi niisama paari lülitiga lahendus ilma elektroonikata. Ja kui tellida tahad siis raha eest võin ka mina teha

Comment

Selliseid reduktoriga mootoreid saab vanade paljundusmasinate lammutamisel. Mõnedel on üsnagi võimsad.

Comment

Working...
                X