Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Usb Jaoturid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Usb Jaoturid

Tekkis siis küsimus kas on võimalik ka ise jaoturit teha. Arvestades jälle meie "suurt sõpra MASUt" siis ei tahaks ka väga palju välja käija.

Vs: Usb Jaoturid

USB Hub ei ole lihtsalt "harupesa".

Kindlasti saab ise teha - võta mõni USB Hub kontrolleri andmeleht lahti ja realiseeri tüüpskeemi järgi. Iseasi kas tuleb oluliselt odavam ja kvaliteetsem kui poest osta. Muidugi kui neid hiina junne vaadata, siis algaja võibolla isegi suudab sarnase käki kokku teha.

Texas Instruments has been making progress possible for decades. We are a global semiconductor company that designs, manufactures, tests and sells analog and embedded processing chips.

Comment

Esimene läheb ikka aiataha. Eks see ole harjutamise asi ju. Vanadelt arvutitelt saaks ju ka USB pordid kätte..

Comment

Kas see ca 30 eek on siis tõesti niipalju, et peaks ise tegema? ebay-st saab ju. ainuke häda on, et jõuab ca kuu ajapärast ja lisatoitega isendite suhtes tasub ettevaatlik olla, võib juhtuda et PC ja lisatoide on lihtsalt kokku ühendatud! Ma sain sellise, kuid muidu toimib hästi ja ma lihtsalt lisatoidet ei kasuta.

Comment

Kindlasti on lihtsam osta aga ma tahaks ka proovida kas on võimalik ise kokku meisterdada töötava isendi..

Comment

Working...
          X