Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

koti ja inimese vedaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

koti ja inimese vedaja

Tuli mõte teha puldiga juhitavat sellist kottide vedajat, kuhu peale saaks ka inimene minna, ja juhtida puldist. Et mis mootorit soovitate, saatja ja vastuvõtja vaja ka, jne. Kas sobiks tavaline vastuvõtja? suurema akuga võib läbi lüüa ju esc-i ja vastuvõtja? või ei?
    (ma selline loll)
    viimati muutis kasutaja kiska; 12 m 2010, 21:18.

Vs: koti ja inimese vedaja

elektrilise ratastooli mootor pidavat võimekas olema.

Comment

Võiksin sulle sebida 2 el. tõukeratast

Hinnaks 400- tükk + saatekulu + vaheltkasu mulle.

Tegemist siis 12v 100w ja rihm ülekandega. Mootorit juhitakse releega.
      Neid keevitad 2 tk kõrvuti kokku, ja mootoreid eraldi juhtides saaksid pöörata ka.
      Tuleb küll odavam kui ratastool, kuid lahjem ka.

1 tõukeratas suudab vabalt 70k kanda, kuid ei ole just loodud selle jaoks ja ega ta eriti kaugele välja ei vea, kuid 2 koos võiks juba midagi olla.

Comment

Hobbyking.com leiad endale suht väikse raha eest saatja ja vastuvõtja. Esc saba sealt ka ja mootoreidki suht kobe valik.
        Saatmine kah ei maksa palju. Ma ei tea, kuis selle saatmine Eestisse toimib, aga Hollandisse probleeme pole. 1x on toll ka lahti teinud, aga mingeid edasisi komplikatsioone ei järgnenud. Tellimuse vormistamisel saab oma südametunnistuse järgi valida deklareeritava summa...

Sellise veoki tegemiseks kasutaks mina pigem peavoolumasinat ja siis sellele sobivat regu. 12V 30A alalisvoolu regu on seal kah täitsa saadaval. Peavoolumasinal on seistes suur moment.
        Kui kiirust palju taga ei aja ja rataste kandmik ei jää mootori otsa, siis vb kannataks kasutada mingi masina kojameeste ajameid. Kummalegi rattale oma ja siis nende erineva kiirusega käitamisel saab pööramise teha. Suuremate rataste võimalusel oleks variant kasutada jalgratta rummusiseseid mootoreid. Kui nendele otse mingi rehv peale väänata või nad lihtsalt väikeste rataste sisse monteerida, siis peaks ka väänet piisavalt olema.
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Ma olen ka mõelnud kottide vedamisele. Kusjuures puldiga juhtimise asemel on minul mõte teha see jurakas peremeest ära tundma ja nagu koer kõndima ees või järel. Saab veel teed valgustada sügisel.

Comment

Ära tundmise ja liikumise korraldamine ei ole nii lihtne. Pigem siis tega miski käepidemega ja asi siis liigub vastavalt käepideme liigutamise suunale ja tugevusele
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

on lihtne IR saatja ja kaamera, IR moduleeritid.
              Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
              1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
              2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Ütleme nii, et ma natuke tean, millest antud juhul räägin. Teinud veel pole aga teooriaosa olen aastake tõsiselt uurinud ja katsetanud.

Comment

Working...
                X