Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

eZ430 Chronos - huvitav texas instrumentsi development kit

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

eZ430 Chronos - huvitav texas instrumentsi development kit

Vormistatud käekellana, MSP430, maksab 49 USD, 3 telje kiirendusandur, rõhuandur, temperatuuriandur, transiiver, usb.

Vs: eZ430 Chronos - huvitav texas instrumentsi development kit

Tegin (magistri) lõputöö kus prototüübi üheks osaks oli antud kell ning veel üks moodul, mis kasutas sama CC430F6137 mikrokontrollerit. MSP430 arhitektuur oli enne seda minu jaoks uus asi aga suhteliselt kiiresti oli võimalik see selgeks õppida. Vähegi tõsisema koodi puhul tekkisid aga koodi suuruse piirangud, mis ei lubanud üle 16kB suurust koodi kompileerida.
    Imestan siiani, miks TI mikrokontrollerite kasutajaid nii vähe on. Tegemist on väga huvitava ja võimalusterohke kiviga.

Comment

Antud kontekstis võiks link magistritööle huvitav olla.
      Otseselt ju pole tegu 16kb füüsilise limiidiga, kompilaatori eest tahetakse lihtsalt raha saada.
      16kb piiride nihutamisest:

Comment

uurige chronose wikisid, kui ma ei eksi on olemas GCC430 versioon softist+librad (ilma bluerobinita) seega pole mingit muret litsensts ja piirangutega,
        ok, see piirang jaab et kui flash on tais, siis rohkem sinna ei mahu

ostsin just 10 chronost, aga pole veel ise nendega mangima hakanud
        ei ma ei kavatse neid koiki kae panna

tegelikult on mul kaepael suunto T3C millel on sisse ehitatud ANT RF protocol,
        ja lausahtlist paar garmini FR60 milledel sisse ehitatud ANT+ toetus

kahju et TI's pole ANT yhilduvad kivisi veel tootmises, ok tootmises need on
        CC2570 ja CC2571 on texase ANT protocoli kivid mis peaksid tulema Q3 2010 avalikkuse ette
        kui nad ei hiline sellega

aga ilmselt laheb aege enne kui MSP430 SoC saab endale sisseehitatud 2.4Ghz ja voib olla ka ANT toetuse

Antti

Comment

Nagu soovitud siis lõputöö nüüd netis kättesaadav SIIT.

Comment

Uurisin vahepeal ANT protokolli lähemalt ja tundub üsna sarnane SimpliciTI omale. ANTi puhul pluss see, et väga palju asjalikku dokumentatsiooni on üleval, kasvõi kõikvõimalike andmeedastuskiiruste puhul saatja võimsustarbed.
            Muus osas tundub SimpliciTI'ga sarnane olevat sh võimsustarve.

Huvitav, kas suunto 2,4GHz toega kellad põhinevad mõnel tundud mikrokontrolleril?

Comment

Working...
            X