Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kas on olemas mp3-e laadiat?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas on olemas mp3-e laadiat?

mõte selles et kui arvutit pole et kas oleks võimalik kuidagi mp3-me mängiat laadida vooluvõrgust?

Vs: Kas on olemas mp3-e laadiat?

Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.

Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.

Midagi sellist mõtled vä? Ma usun küll, et selline asi on olemas, otsi kauplustest.

Comment

tänud

Comment

Ehita ise päikesepaneeliga USB laadija:
        Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
        MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
        KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Sa võid ju vana telefoni akulaada võtta ja ja juhtme otsa panna USB pistiku

Comment

Esmalt postitatud lejutaja poolt Vaata postitust
            Sa võid ju vana telefoni akulaada võtta ja ja juhtme otsa panna USB pistiku
            See ongi põhimõtteliselt ju nende ehitussüsteem, aga kui ise teha ei taha, ja otsinguga üles leiad, siis avastaksid et ma siin foorumis müün selliseid laadijaid mingi 100 tükki ja mingi vist 50 eeku tükk. Kui teema üles leiad, siis saad näha mis hind mul määratud on, kui huvi on osta vms.
            Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

http://www.dealextreme.com/search.dx....usb%20charger
              seal kah hunnik igasugust träni. Laadijaid ja eraldiseisvaid akusid metsas laadimiseks
              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Kusjuures osad targemad MP3 mängijad ei hakka laadima, kui on lihtsalt USB toitekarvadele 5V peale antud, tahavad data-st ka midagi saada. Apple iPod on näiteks üks selline. Niiet suvalist ei tasu kohe kähku osta, parem natuke uurida-lugeda.

Comment

Esmalt postitatud cyrix poolt Vaata postitust
                  Kusjuures osad targemad MP3 mängijad ei hakka laadima, kui on lihtsalt USB toitekarvadele 5V peale antud, tahavad data-st ka midagi saada. Apple iPod on näiteks üks selline. Niiet suvalist ei tasu kohe kähku osta, parem natuke uurida-lugeda.
                  Paari takiga pistikus saab ka iPodi laadima

Comment

Jama jutt. iPod Nano igatahes laeb. Ok, ta ei näita seda ekraanil, aga tegelikult võtab voolu sisse. Väikevenna 16GB isendil on tihtipeale küljes üks väline akukuubik. Sellega võtab totaalselt tühi mängija pildi ette ja paari tunni pärast on ka akumeeter näidu teise serva kolinud. Mul sel toitejunnil on vähemalt olemas roheline diood, mis süttib koormuse ühendamisel, seega selle järgi saab hinnata, kas tarbib/laeb või mitte.

Selliste takistusahelte puuduseks on akukuubiku väheldane koormamine, kui väljundit ei saa akust katkestada.
                    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt Vaata postitust
                      Jama jutt. iPod Nano igatahes laeb. Ok, ta ei näita seda ekraanil, aga tegelikult võtab voolu sisse. Väikevenna 16GB isendil on tihtipeale küljes üks väline akukuubik. Sellega võtab totaalselt tühi mängija pildi ette ja paari tunni pärast on ka akumeeter näidu teise serva kolinud. Mul sel toitejunnil on vähemalt olemas roheline diood, mis süttib koormuse ühendamisel, seega selle järgi saab hinnata, kas tarbib/laeb või mitte.

Selliste takistusahelte puuduseks on akukuubiku väheldane koormamine, kui väljundit ei saa akust katkestada.
                      motorola v3 küll ei suuda ennast laadida, ja kuulda on, et ka elisas müügil olev mifi junn ei suuda seda teha.. vaid draiverite installimise moodusel laeb (või siis tõesti selle takitriki kaudu) et tooteti erinevad on need lood.

Comment

Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitust
                        http://www.elfaelektroonika.ee/artnr...i-usb-1000-mah

Midagi sellist mõtled vä? Ma usun küll, et selline asi on olemas, otsi kauplustest.

Mul olemas midagi sellist ja minu mp3 laadis ilusti. PSP (millel ka usb laadimine võimalik) ei tahtnud selle taga laadida (psp-l ei läinud power tuli oranziks). Vast siis jh oli vaja midagi nagu see ipodi/iphone laadija. Iphone/podi laadija saab ebay-st kuskil 50 eek eest, kui ma ei eksi.

Comment

Esmalt postitatud cyrix poolt Vaata postitust
                          Huvitav minu iPod küll laadis.

Comment

Working...
                          X