mõte selles et kui arvutit pole et kas oleks võimalik kuidagi mp3-me mängiat laadida vooluvõrgust?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kas on olemas mp3-e laadiat?
Collapse
X
-
Vs: Kas on olemas mp3-e laadiat?
Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.
Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.
Midagi sellist mõtled vä? Ma usun küll, et selline asi on olemas, otsi kauplustest.
-
MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
-
Esmalt postitatud lejutaja poolt Vaata postitustSa võid ju vana telefoni akulaada võtta ja ja juhtme otsa panna USB pistikuKui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha
Comment
-
http://www.dealextreme.com/search.dx....usb%20charger
seal kah hunnik igasugust träni. Laadijaid ja eraldiseisvaid akusid metsas laadimiseks
Comment
-
Esmalt postitatud cyrix poolt Vaata postitustKusjuures osad targemad MP3 mängijad ei hakka laadima, kui on lihtsalt USB toitekarvadele 5V peale antud, tahavad data-st ka midagi saada. Apple iPod on näiteks üks selline. Niiet suvalist ei tasu kohe kähku osta, parem natuke uurida-lugeda.
Comment
-
Jama jutt. iPod Nano igatahes laeb. Ok, ta ei näita seda ekraanil, aga tegelikult võtab voolu sisse. Väikevenna 16GB isendil on tihtipeale küljes üks väline akukuubik. Sellega võtab totaalselt tühi mängija pildi ette ja paari tunni pärast on ka akumeeter näidu teise serva kolinud. Mul sel toitejunnil on vähemalt olemas roheline diood, mis süttib koormuse ühendamisel, seega selle järgi saab hinnata, kas tarbib/laeb või mitte.
Selliste takistusahelte puuduseks on akukuubiku väheldane koormamine, kui väljundit ei saa akust katkestada.
Comment
-
Esmalt postitatud reuter poolt Vaata postitustJama jutt. iPod Nano igatahes laeb. Ok, ta ei näita seda ekraanil, aga tegelikult võtab voolu sisse. Väikevenna 16GB isendil on tihtipeale küljes üks väline akukuubik. Sellega võtab totaalselt tühi mängija pildi ette ja paari tunni pärast on ka akumeeter näidu teise serva kolinud. Mul sel toitejunnil on vähemalt olemas roheline diood, mis süttib koormuse ühendamisel, seega selle järgi saab hinnata, kas tarbib/laeb või mitte.
Selliste takistusahelte puuduseks on akukuubiku väheldane koormamine, kui väljundit ei saa akust katkestada.
Comment
-
Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitusthttp://www.elfaelektroonika.ee/artnr...i-usb-1000-mah
Midagi sellist mõtled vä? Ma usun küll, et selline asi on olemas, otsi kauplustest.
Mul olemas midagi sellist ja minu mp3 laadis ilusti. PSP (millel ka usb laadimine võimalik) ei tahtnud selle taga laadida (psp-l ei läinud power tuli oranziks). Vast siis jh oli vaja midagi nagu see ipodi/iphone laadija. Iphone/podi laadija saab ebay-st kuskil 50 eek eest, kui ma ei eksi.
Comment
-
Esmalt postitatud cyrix poolt Vaata postitustKusjuures osad targemad MP3 mängijad ei hakka laadima, kui on lihtsalt USB toitekarvadele 5V peale antud, tahavad data-st ka midagi saada. Apple iPod on näiteks üks selline. Niiet suvalist ei tasu kohe kähku osta, parem natuke uurida-lugeda.
Comment
Comment