Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

IP valvekaamera

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

IP valvekaamera

Tekkis vajadus kodus rõdult autot valvata, eriti just õhtu ja öösel. 4korrus. et siis ca 15-20m ? Mis nõu annate ja mida olete testinud kasutanud, soovitate?

Vaatasin midagi kiiruga, mis sellest arvate.

et siis nõuded oleks: kaabeldus pole probleem, muidugi fiwi oleks parem kuid seal omad miinused. Ühendaks siis starmani (modem/wifiruuter ühes tükis) külge. Läpakas istub kodus võrgus millega siis saaks vajadusel salvestada või siis liikumise peale pilte salvestada. vahel kuid harva ka vaja üle võrgu eemalt hallata, vaadata ja salvestada.

ootan ettepanekuid...

Vs: IP valvekaamera

ega vist kallimat kaamerat on raskem leida? Minul on see http://www.okidoki.ee/item/821190/ wifi ruuteri küljes ja sealt edasi zoneminder soft salvestab.Juba mitu kuud on väljas ja töötab.Külmale pidas ka ilusti vastu.

Comment

Just uurisin ka netist seda, mis mudel sul täpsemalt on? kas keegi oskab ka öelda kuidas on toimivus kui lisada juurde IR prozektor? kas see annab juurde või mitte?
      Kas salvestab liikumise peale, kui tundlik on?

Comment

Esmalt postitatud insippo poolt Vaata postitust
        ega vist kallimat kaamerat on raskem leida? Minul on see http://www.okidoki.ee/item/821190/ wifi ruuteri küljes ja sealt edasi zoneminder soft salvestab.Juba mitu kuud on väljas ja töötab.Külmale pidas ka ilusti vastu.
        Just uurisin ka netist seda, mis mudel sul täpsemalt on? kas keegi oskab ka öelda kuidas on toimivus kui lisada juurde IR prozektor? kas see annab juurde või mitte?

Comment

selleks on zoneminder soft minul kus on igast valikuvõimalusi.Kaamera enda tarkvara pole proovinud sest ma ei taha,et hakkab häiret andma kõigepeale mis vaateväljas toimub.Mudeliks on mu 8904 või on 8905 mul on 24 ir dioodi.See 60 ir dioodidega kaameral on vaatenurk liiga kitsas.Lisa prose juurde ja pilt on parem.Minu kaamera pilti näeb weather undergroundi lehelt.Asub pärnu ligidal.Kaardilt leiad ülesse.Selle raha eest on asja küll ja veel.

Comment

Working...
          X