Tere! Sooviks teha TV kapi,kus seest telekas välja sõidab. Midagi taolist http://www.youtube.com/watch?v=gc6wQkCBVWw. Kõik head mõtted oodatud! Eriti ootaks soovitusi mootori osas,peaks olema võimalikult vaikne.Võib ka erinevaid tõstesüsteeme pakkuda.Kõige lihtsam vist mingi keermeslatiga.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
TV kapp
Collapse
X
-
Vs: TV kapp
mõtlesin,et kõige lihtsam oleks vist teha mingid siinid ja tõstemehaanikaks 2 rombtungrauda üksteise otsas.Keermeslati otsas mootor ja ühendatud keti v rihmaga.Mootoriks kõlbab kas siis kojameeste v aknatõstuki mootor.Oskab keegi piisava võimsusega alaldit ka soovitada.viimati muutis kasutaja kass525; 29 m 2012, 18:36.
Comment
-
See keti ja hammasrataste värk hakkab vist liiga palju mürisema, ma kardan.
Aga toiteks sobiks ehk arvuti toitekas. Neid saab enamasti tasuta tuttavatelt või kust iganes. Kui ise ei viitsi teha.
Tee sihuke baarikapp ka.Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Mina ei oska,sest mina ei ole loll.
Comment
-
Esmalt postitatud mogo poolt Vaata postitust
Tee sihuke baarikapp ka.
2 kuulkruvi(üks ühele teine teisele poole) ja juhtvarras selle kõrvale, sammukas/kojamehe mootor liigutama ja peaks väga viis saama vähemalt minu arvates.Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.
Comment
-
Esmalt postitatud wer1 poolt Vaata postitustKui elektrit ei juhtu olema siis...
Comment
-
Esmalt postitatud vanemleitnant poolt Vaata postitust...ei ole telekast ka eriti midagi vaadata.
Mõistlik oleks amortide, siinide, hammaslati ja reduktoriga mootoriga lahendada. Samas ei tule see eriti odav. Säästu variant - vasturaskused, allasikutamistross+aknaklaasi ajam+teekonnalüliti.-
Comment
-
Loll kyss, miks juba valmis elektrilist aknatõstmis mehanismi ei võta. Lammerist saad kasutatud. Seal juba siinid mootor, lõpulülitid jms kõik olemas.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
Esmalt postitatud murphy poolt Vaata postitustLoll kyss, miks juba valmis elektrilist aknatõstmis mehanismi ei võta. Lammerist saad kasutatud. Seal juba siinid mootor, lõpulülitid jms kõik olemas.
Esmalt postitatud wer1 poolt Vaata postitustKui elektrit ei juhtu olema siis on jama kapi kallale saamisega kui pole avanevaid uksi kapi alumisel osal.
2 kuulkruvi(üks ühele teine teisele poole) ja juhtvarras selle kõrvale, sammukas/kojamehe mootor liigutama ja peaks väga viis saama vähemalt minu arvates.
Comment
-
Jääb lahjaks???? Ma kooli ajal suvel lammeris töötasin tõstsime yhe prügi hulka kuuluvaga terve auto mootori üles. Muidugi sõltub telekast. 80" CRT on jh raske. Aga kui juba sellise elektri arvet jõutakse maksta siis asi see kahveltõstuk teleka jaoks osta.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
Comment