Tegelikult on vahepeal leiutatud lihtsam vahend - Dremel. Noor Tehnik müütab dremeleid, neid millel painduv võll kaasas. Ma kasutan dremelit plaadile radade tegemiseks, mittevajaliku vase kratsid ära. Kuna need dremeli otsikud armastavad visata, tuleb freesitera saba poole lühemaks lõigata. Päris kindlasti kasuta prille ja respiraatorit, eralduvat tolmu ja laaste ei ole vaja silmadesse ja kopsu.
Pikem tera on kärpimatta, lühem tera on kärbitud, see ulatab padrunist vähem välja ja viskab vähem. Võimalik et sobivat tera pole komplektis ja see tuleb eraldi osta. See tera, mis pildil padrunis on trükiplaadi "graveerimiseks" sobivaim ja seda minule sattunud komplektis ei olnud. Kust ma selle sain, poest ei ostnud, leidsin sugulase varanduse hulgast.
Pikem tera on kärpimatta, lühem tera on kärbitud, see ulatab padrunist vähem välja ja viskab vähem. Võimalik et sobivat tera pole komplektis ja see tuleb eraldi osta. See tera, mis pildil padrunis on trükiplaadi "graveerimiseks" sobivaim ja seda minule sattunud komplektis ei olnud. Kust ma selle sain, poest ei ostnud, leidsin sugulase varanduse hulgast.
Comment