Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem. Helistades annab nagu kinnist tooni

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem. Helistades annab nagu kinnist tooni

Asjal nagu algselt polnd üldse levi aga piiritusega puhastades sai talle levi tekitatud. Lööb isegi masti nime ekraanile ja levi täis. Helistada aga ikkagi ei saa. Proovisin sms saata. Saatis ära, aga päris kaua saatis (mingi 10-15 seki) (ei tea vb uuemad teelfonid saadavadki kauem
    Igatahes oskab keegi öelda, kas tasub veel piiritusega puhastada asja ?
    Kõik pole kuld mis hiilgab

ja mobla nime peame ise välja mõtlema jah <_<

Comment

Aah kurat jah ma siin muutsin seda teemat mitu korda ja kustutasin nime ära. Nimeks nokia 6610
      Veel siis nii palju et telefon oli kohvitassi kukkunud ja seda umb kuu aega tagasi. Otsustasin siis teda töökorda seada ja viisin parandusse, öeldi et viska lutsu või müü 200 eeku eest varuosadeks. 200 just palju pole, niiet otsustasin ise proovita. Puhastasin siis seda piiritusega ja voilaaa, levi tuli. Aga helistades annab kinnist tooni või misiganes need 3 tuutu on :lol: Igatahes jah. Küsimus ka, et millega saaks suhkurt sealt skeemi vahelt kätte? Mingit sprayd vms vaja. Piiritusega nagu ei võta maha toda.

Comment

Nüüd sai teda natukene leotatud ja ära kuivaks puhutud ja keeldub üldse pilti ette võtmast. See mingine imelik piiritus ka, vene värk mingine. Et nagu vapsee mõistus otsas mul juba

Comment

oot, sain ma õigesti aru, et kui tahtsid välja helistada siis andis kolm piiksu?

mul on vahest vana N5110-ga sama jama, st et aku on liiga tyhi et saaks välja helistada. laen aku täis või helistan laadijaga siis korras

Comment

No aku oli just vastlaetud. Aga noh prooviks laadijaga kui ta raibe pildi ette võtaks nüüd. Et mida see piiritus seal halba võib teha üldse? Ja ei olnd vist tark tegu seda emaplaati sinna likku panna? Ja helistades mitte ei piiksund vaid nagu tuututas. Vahel on sama hääl, kui leviauk on vms.
            Ja küsimus veel: Kui kaua teda üldse seal piirituses mõttet hoida on ja kas suhkur üldse tuleb maha selle piiritusega?

Comment

Originally posted by brat@Aug 26 2004, 20:15
              No aku oli just vastlaetud. Aga noh prooviks laadijaga kui ta raibe pildi ette võtaks nüüd. Et mida see piiritus seal halba võib teha üldse? Ja ei olnd vist tark tegu seda emaplaati sinna likku panna? Ja helistades mitte ei piiksund vaid nagu tuututas. Vahel on sama hääl, kui leviauk on vms.
              Ja küsimus veel: Kui kaua teda üldse seal piirituses mõttet hoida on ja kas suhkur üldse tuleb maha selle piiritusega?
              nujah, mitte piiksus vaid andis nagu kinnist tooni (kiiremat)

edit: ja see oli ikka rumal tegu teda mingisse vene piiritusse toppida, võibolla oli mingi kangem ning keeras kõik p...e igaveseks :S

Comment

Ei kangem ta küll pole. Kui siis on lahjem just, no aga koguaeg tollega elektroonikat puhastand ja kõik asjad siiamaani korras. Ah vaatab, las kuivab nüüd ära korralikult ja siis vaatab. Ise teab kas võtab pildi ette või ei.

Comment

Hmm nüüd sai ta nagu proovitud ja kui aku taha ühendada, siis lööb kõik ledid ja displey põlema ja kustub kohe ära ka kõik, kuni aku korra ära võtta ja tagasi panna. See vist selge lühise märk? Et tuleb rohkem kuivada lasta?

Comment

No kuivas öö otsa ja hommikul sai juba vahepeal helistada. Vahepeal aga nagu oleks leviaugus. Võimalik et veel paar korda leotades saaks asja korda?

Comment

mul sama lugu telefoniga need kolm piiksu on midagi sellist et nagu saab vist masti kätte ja siis edasi enam ei lähe, minu lahendus oli see et sim kaart on pees ning siis sai kleebitud sim kaardi peale paksem kleeps et aku selle tugevalt vasta klemme surux ja enamvähem saab nüüd helistada
                      mudu mul näitas kah koguaeg et levi olemas, aga kõnelda sai mõnikord healjuhul vaid 3-5 seki

Comment

soovitan kasutada valitud piiritust, küllalt nutvaid sõpru lohutatud kes on perse keeranud telefoni kasutades kas liiga kanget piiritust ("keevitas-söövitas" midagi kasulikku läbi) või siis liiga lahjat (teate mis juhtub telefoniga siis kui vette kukkub ja pärast käima paned? :P :lol: )

Comment

Working...
                        X