Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

li-ion aku laadimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Moblamees@Sep 30 2004, 12:40
    Vaevalt, et keegi on kõiki neid kolme laadijat ka lahti kakkunud :P
    Mina olen :P aga ega seal pole palju uurida. ACP-7 sees trafo ja natuke "chicken food"-i, teistel sees impulss-toitekas.

ACP-7 peaks laadima täis iga (korras)mobla aku, sõltumata selle mahust ja tüübist; (eeldusel ikka et tal lastakse laadida- mitte et lobiseda või mängida kogu aeg) iseasi kaua see aega võtab.
    Head susserdamist !

Comment

Ega sel juhul vist polegi midagi kahelda, sest impulss laadimine võib küll tagada kiirema laadimise, aga akule ta nii hea ikka olla ei saa, kui trafo pealt laadimine B)

Comment

No mul on kasutuses mõlemad, nii APC-7E, kui APC-12E...mobiil on Nokia 6610.
        Laadimise aeg on natuke erinev...APC-12E kasuks. See erinevus vajaks siis mõõtmist, mida teinud veel pole. Tuleks aku mobiilis tühjaks lasta (ehk minimaalse lubatud pingeni) ja siis mõõta laadimise kestust ja voolu...ja pinge aku klemmidelt, mitte mobla indikaatori põhjal.
        Laadijate andmed loetuna korpustelt:
        ACP-7E....3,7V/355mA Made in China (reaalselt väljundpine koormuseta 8,2 volti!!&#33
        ACP-12E....5,7V/800mA Made in China by Astec (reaalselt väljunpinge koormuseta 6,07 volti)

Kui pingeid vaatan, siis imestan, et üldse olen seda esimest plönni mobla taha lubanud, kuigi jah...mobla siseselt see stabiliseeritakse niikuinii .

Comment

Working...
        X