Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mobla auto kaitseks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Üks võimalus impulsi saamiseks on näiteks relee ja selle mähisega elektrolüütkondekas jadamisi. Relee mähisele tuleks veel panna tagurpidi diood peale, et pärast pinge välja lülitamisel (tule kustumisel vms) ei saaks teist impulssi. Relee kontaktidega siis lülitad oma telefoni.

Comment

Kui auto ukse lahti teed hakkab salongi valgus tööle. Sest "-" ühendatakse kerega lüliti kaudu mis ukse ingede juures asub. Ühe juhtme ühendad kerega (kerega on ühendatud aku miinus klemm ja ega sa seda kere külge tinutama pea ühenda kasvõi suitsusüütaja miinusega(külg)) teise juhtme selle sama lülitiga. Simpel ju! B)

Comment

Ja selle süsteemi puhul on ju ka see veel hea, et kui auto ikkagi pihta pannakse, siis saab ju pärast netist "sõbra asukohta" vaadata, kui näiteks EMT lepinguga sim selles telefonis on. Ja siis teab, mis piirkonda läbi kammida. Kui see süsteem veel eriti lollit valmis teha, näiteks toppida telefon istme svammi sisse, siis ei tule ükski pätt selle peale, et tal saba taga on. Samuti on tal ju eraldiseisev toiteallikas, normaalse telefoni aku korral püsib veel nädal aega töös peale seda, kui pätid autol aku klemmi on maha võtnud. Kui auto maalusesse või plekk garaazi viiakse, siis on muidugi jama.

Comment

Originally posted by Rein%@Oct 22 2004, 19:07
          Kui auto ukse lahti teed hakkab salongi valgus tööle. Sest "-" ühendatakse kerega....
          No aga siis helistab tel. mulle alati ka siis kui ma ukse lahti teen, vaja ikkagi signalisatsiooniga see ära ühendad!

Comment

Selline on kõige lihtsam süsteem, loomulikult võib asja hakata keeruliseks ajama, paneme veel külge infrapuna anduri ja sada imet veel B) .

Comment

Mul on autos 7110 signaga ühendatud,relee vahel.Telefoni saab pistikust lahti võtta ja tuppa viia,kui vaja.
              See suht lihtne teha!
              Kuna linnas ei ela siis iga päev ei kasuta.
              Ahjaa lüliti on ka veel vahel!
              Toimib küll!

Comment

selle helistamise asja saab väga kergesti lahendada ju lülitiga!
                paned selle kuhugi rooli alla või kuhugi et näha poleks ja ongi korras!

Comment

mul endal see planeta peal ning kuna aku pole enam nii hea midagi, siis äkki oskab keegi mulle täpsemalt seletada, kuidas tsikli 6v/45w (7.5A oomiseaduse kalkulaatori järgi) genekalt saada mingite takistite ja asjadega kätte 3.7v/355mA/1,3VA mobilli aku laadimiseks?
                  et siis oleks hea, koguaeg sõidus olles asi laeks, mitte ei peaks öösiti garaazhis juhet taga hoidma...

oskab keegi õpetada?

Comment

Kui mobla ise laadimisvõimeline on, siis see 6V on ju paras pinge adapteri (laadija) asemele lülitada.
                    Kui ei, siis abiks LM317
                    Head susserdamist !

Comment

midagi läbi ei kõrveta niimoodi?

Comment

Alati on võimalik midagi läbi kõrvetada, eriti kui elektriga tegu on
                        aga antud juhul kui muud ühendused (nuppude-lülitite-täiturite) värgid läbi mõelda, ei tohiks probleeme tekkida; mobla laadija annab ka (sõltuvalt tüübist) 5....11V välja.
                        Head susserdamist !

Comment

ok tänks. ükspäev siis kohe proovin
                          ajasin enne segi. sellele motorolale vaja 4.8 volti. tsikli 6 peaks siis päris hästi sobima. läbikõrvetamisel võtan varnast järgmise telefoni :P

Comment

Pigem võib see 6V isegi väheks jääda, sest samalaadsete mobla laadijate pinge 8V kandis
                            Aga peale katsetamist selgub reaalne tõde! Seda enam, et laadimise (sõidu) ajal pinge ju kõrgem
                            Head susserdamist !

Comment

Working...
                            X