Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Failid infrapunaga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Failid infrapunaga

Tere!
    Tekkis selline küsimus, et kas on olemas mingit moodust, kuidas saaks saata faile (jpg, gif, mid...) ühest mobiiltelefonist teise kasutades mõlema telefoni infrapuna. Visiitkaarte on võimalik saata, kuid piltide-helinate saatmist telefonid ei toeta (vähemalt need, mida ma näppinud olen).
    On selle jaoks olemas mingisuguseid programme või saab äkki asja kuidagi teisiti lahendada?

Räägi telefoni markidest konkreetsemalt. Sony Ericssonidega on infrapuna liidese abil küll õnnestunud näiteks helinaid ühest telefonist teise saata.

Comment

Mul endal Alcatel OT 535. Olen sellega Nokia 6100sse ja isegi 5210sse visitkaarte saata saanud. Aga vat ei Nokia ega ka Alcatel lase pilte/helinaid mööda inrapuna edasi saata teise telefoni.

Comment

nokial näitesk saab aind teatud mudelitega pilte saata, helinate koha pealt eitea. saata ja vastu võtta saad aind nende telefonidega millel on saatmise funktsioon olemas, näiteks 6610'le ei saa saata midaig, ja ta ise ka eriti ei saada.

Comment

Seda ma mõtlesingi, et äkki on olemas mingi programm telefonile, et oleks võimalik helinaid/pilte saata infapunaga...

Comment

proovi softy muuta... lase mingi uuem või mõne teise telefoni oma peale minuteada saab 6100'iga ja veel mõndadele mobladele teiste nokia moblade softy peale... FM raadiot ja muud sellist jama... aga jah seda ei tea kas see alcatelidel ka nii on... vot aga võid ju proovida... et lased mõne alcateli softy peale mille on digi funktsioon ja muud sellist... aga jah vaata et enda mobla aind persse ei keera... võib ka nii olla et pärast lased täitsa maha kõik ja garantis seda korda ei teha...

Comment

nokia'l yldiselt selline "copyright" poolekohaga, et teatud asju ei lase jah edasi saata (ir/bluetooth) nagu n2iteks tirinaid mis on mono/poly ja pilts6numeid. Yldiselt k6ik see stuff mida "jippii"-stiilis teenusepakkujad rahaeest sulle pakuvad.

Comment

kust saada alcatelile softi?
                Ostan jätkuvalt võimu ja kõlareid!!

Rakvere
                MSN: mart391@msn.com
                E-Mail: mart2050@hot.ee

Comment

Working...
                X