Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

polükad netist?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

polükad netist?

teab äkki keegi mõnda lehte kust saaks polükaid alla laadida arvutisse, kust nad kablaga või IR pordi kaudu mobiili edasi surkida.. ?

otsi netist midi faile, enamus mobiiltolafone söövad neid.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

http://www.zedge.no/
      Oleneb, mis telefon on. Mõnel tuleb midid lihtsamaks konverteerida.

Comment

need seal töötavad, aga jah, loll olin et ei täpsustanud, telefoniks on mul c62, tal ei ole väga palju mälu...
        ja sooviks oleks just hardstyle ja hardtrance helinaid, neid ma poole tunniga ei leidnud või ei suutnud vähemalt õieti guugeldada...

Comment

mälu on sellel c62-l küll, kuid tõmmata saab ainulöt kuni 5 kiloseid asju. Kui kaabliga lased, siis piiri pole.

Martin@c62_ja_kirub_seda_tolafoni
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

jah, c62 võiks ümber saada vahetada...
            kui saaks datakabla kuskilt, ja mingi sellise millega kindlasti helinaid saab ümber tassida, siis oleks sjuuper samuti...

Comment

alati on abiks Google. ma panin vist otsingusse sisse free polyphonic ringtones vms ja sain neid mitmeid sadu... B)

Comment

Working...
              X