Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

siemens mc60

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    siemens mc60

    jama siis selline et telefon ei lase tõmmata suuremaid faile läbi gprs teenuse.
    Pilte laseb küll tõmmata aga näiteks helinaid, 20KB suuruse mid-i faili puhul ütleb et fail liiga suur ja mõnikord ütleb et dokument liiga suur.
    Tekib küsimus, milles on viga ? Kas teenuspakkujas või telefonis
    Muidu telefonis on vaba mahtu veel oma 1MB

    #2
    Pole küll kokkupuudet uuemate Siemensitega olnud, kuid räägitakse, et C62 ei saa üle 5KB helinaid tõmmata GPRSist (vaata Mobiilifoorumi vanemaid teemasid). Ei tundu väga üleloomulik, kui ka MC60 oleks samalaadne piirang peal...

    Comment


      #3
      Mul oli ka sellise telefoniga sama mure. Ma proovisin java midlet-te alla laadida. Veast sain jagu pandes paika interneti seaded(kuskil seadete all oli gprs/mms, need seaded üldjuhul paigas. Seal samas olid ka internet vms.) Radiolinja puhul ei sobinud sinna tavaline ip aadress (võibolla ka muud seaded)vaid sinna sain ma mingi teise ip (helistasin klienditeenusesse, sealt pärast pikka selgitamist ja ootamist sain ka midagi, mis mind aitas)

      Ise kasutan nüüd sellel telefonil datakaablit (proovinud olen telefonidel mc60, c62 ja c55, viimasele läks veel vaja eraldi progret, et failisüsteemile ligi pääseda(vähemalt minu poolt kasutatud tarkvaraga))

      C62-st niipalju, et sellele pole ma saanud java aplikatsioone peale panna. Sellel telefonil oli üldse andmekaabliga failisüsteemi kallal mässamine raske, kaustad olid ka arvutist kustutamatud (Kasutan Siemens Data suite-i)

      Comment


        #4
        hmm ma mudu ikka tele2 klient, aga jah peab vist kah infosse helistama ja seal päringu tegema et mis jama on...aga kust muidu kaabli said ? Kui ise tegid äkki näitad skeemi B)

        Comment


          #5
          Kaabli ostsin :huh: . Mõtlesin küll ehitada, aga ei viitsinud jamama hakata sel hetkel. Oli orginaalselt mõeldud c55-le, töötas aga minu mc60-ga korralikult . Kaabel maksis 200 krooni, mis minu arust ei ole nii tappev. Ühendus com porti.

          Küll aga leidsin ma sellise skeemi(pole poolt õrna aimugi, kas töötab):

          Comment


            #6
            peax töötama küll olen näinud toda skeemi ka nokia mobladele, aga äkki oskad mulle pinouti kah pakkuda

            Comment


              #7
              hmm, kahjuks mitte...

              Comment

              Working...
              X