Kas keegi võiks mind valgustada nendes asjades?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Flash, firmware, Eeprom?
Collapse
X
-
Mida sa silmas pead?
Flash on telefoni kivi, kus istub sees telefoni firmware ja ka miks mitte eeprom
Flash on telefoni see osa siis, kus on tarkvara, vanemates telefonides on eeprom eraldi kivides, uuemates on ta koos firmwarega teatud flashi areas.
Sõnaga, küsi midagi t2psemalt...mida ma ikka sogan :P__________________________________________________
www.dialab.ee
-
Niisiis mul oleks midagi täpsemalt küsida ;D .... Siin enne teadjamad mehed rääkisid, et 5110 on võimalik menüü ikoone, helinaid muuta ja sujuvat kustuvat valgust softiga teha ..... olemas on mul M2Bus kaabel (kas sellega saab ???) ... äkki oleks võimalik, et keegi teeks mulle selle "puust ette ja punaseks" ... asi selles, et tahaks ise asja selgeks saada mitte selle eest kellegile raha maksta
Comment
-
Kas Rolis Nokia Tool 1.8-ga saab softi sisse/välja lugeda?Kuidas see protsess võiks TÄPSELT välja näha?Flash-kaabel on olemas.Ma ei mõtle Fbus-kaablitTäpsemalt huvitab mind esialgu 3310-le 3315-e softi panek.GSMTricks`i lehel on küll üsna üxikasjalik õpetus selle kohta,aga mul pole kuidagi õnnestunud konkreetselt seal pakutavaid programme saada.Niisiis,kas ülalmainitud NokiaTool sobib softivahetusex ja kui,siis kuidas?Ette tänades...
Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Mina ei oska,sest mina ei ole loll.
Comment
-
Eh, ei, see selleks ei sobi...
Kasuta Rolis Flasher 4.71. See on selleks kõige töökindlam. Valid telefoni margi, LOAD MCU, LOAD PPM ja vajutad FLASH, telefon peab olema väljas.
Enne tööle asumist, pead loomulikult tegema veel backupi, selleks kasuta Read funktsiooni. 3310 full backup on aadressist 00200000 kuni 00400000.
Good luck!
Flash failiks kasuta Wintesla faile, alates versioonist 5.57 või uuemat, keelepakett L.__________________________________________________
www.dialab.ee
Comment
-
http://www.lightcon.com/lc/software/userport.htm
Daunlõudi endale see "USERPORT", paned selle käima ning pärast seda töötab ROLIS FLASHER ka XP all... 8)
Comment
Comment