Kas 74LS14 sobib selle skeemi jaoks. Ma sain ühe. Hea väike selline. Hea teha väikest plaati.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Flash, firmware, Eeprom?
Collapse
X
-
Sobib ikka, kudzu pani ju skeemi lausa üles
Kasutage seda skeemi julgesti. Aga kindlasti kasutaga korralikku montaaþi, telefoni elu ka maksab midagi.__________________________________________________
www.dialab.ee
Comment
-
Kasutad sa ikka win 98?
Kui jah, siis pead draivereid uuendama, kui ei, siis kasuta kindlasti win 98.
XP all flashib minuteada ainult Phoenix...või kuidagi nii oli see nimi...__________________________________________________
www.dialab.ee
Comment
-
Nüüd siis detailide juurde.
Kuna päris kodus ei ole nende takistitega ja Tevalost vaatasin tuli mõne kirje kohta päris mitu valikut.
Et siis detailide listi vaja ka.
Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Mina ei oska,sest mina ei ole loll.
Comment
-
Suured tänud,kudzu ja juht! Sain jupp maad targemax.Mobla ja arvuti saavad juba teineteisega läbi.Aga see ei tähenda,et rohkem midagi küsida ei oleKas kellelgi Nokia 3310-le 5.59 softi olex pakkuda ???Netis olen juba jõudumööda kolanud selle softi otsingul,a pole õnnestunud.
Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Mina ei oska,sest mina ei ole loll.
Comment
-
Saad küll, aga mitte moment, taaskord, kui netist ei leia, siis veidi kannatust, peale kella 19 õhtul saaksid failid.
Parim viis selleks on muidugi jututoas online tulla, aga ka meil võib aidata, kui juhtun meelespidama__________________________________________________
www.dialab.ee
Comment
-
;D
Sinupihta jah....
Kasuta win 98, ei saa sa ilmselt oma 95 peal seda kuidagi tööle :-/__________________________________________________
www.dialab.ee
Comment
-
Kui õnne on, siis kasuta kiiresti juhust:
Nokia 3310 viimane sw koos eesti keele paketiga, FTP kliendile!
server: juht.dyn.ee
kasutaja: gsm
parool: 3310__________________________________________________
www.dialab.ee
Comment
Comment