Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Flash, firmware, Eeprom?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas 74LS14 sobib selle skeemi jaoks. Ma sain ühe. Hea väike selline. Hea teha väikest plaati.

Comment

Sobib ikka, kudzu pani ju skeemi lausa üles
      Kasutage seda skeemi julgesti. Aga kindlasti kasutaga korralikku montaaþi, telefoni elu ka maksab midagi.

Comment

Mul viskab Rolis Flasher käima paneku ajal ette mingi errori: External exeption C0000D või midagi sellist. Päris hästi ei mäleta?

Comment

Kasutad sa ikka win 98?
          Kui jah, siis pead draivereid uuendama, kui ei, siis kasuta kindlasti win 98.
          XP all flashib minuteada ainult Phoenix...või kuidagi nii oli see nimi...

Comment

Nüüd siis detailide juurde.
            Kuna päris kodus ei ole nende takistitega ja Tevalost vaatasin tuli mõne kirje kohta päris mitu valikut.
            Et siis detailide listi vaja ka.
            Dioodidex(1N4148 )sobivad igasugused dioodid,mida Sul õnnestub kätte saada.Kontrolli ainult polaarsust,et tagurpidi ei pane.Sellex sobix hästi mõni diood,millel on ka tingmärk peal,võta oommeeter ja proovi nii päri-,kui vastupidi takistust.Takisti 4K7 tähendab,et nõutav on takistus 4,7 kilooomi.Takisti 100 - 100 oomi.Takistite väärtused võivad kõikuda 10-15%.100n kondeka juures tähendab mahtuvust 100 nanofaradit,või 0,1 mikrofaradit.Kondeka väärtus võib kõikuda antud skeemi korral 20% kindlasti.Jõudu!
            Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
            Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Suured tänud,kudzu ja juht! Sain jupp maad targemax.Mobla ja arvuti saavad juba teineteisega läbi.Aga see ei tähenda,et rohkem midagi küsida ei ole Kas kellelgi Nokia 3310-le 5.59 softi olex pakkuda ???Netis olen juba jõudumööda kolanud selle softi otsingul,a pole õnnestunud.

Comment

Saad küll, aga mitte moment, taaskord, kui netist ei leia, siis veidi kannatust, peale kella 19 õhtul saaksid failid.

Parim viis selleks on muidugi jututoas online tulla, aga ka meil võib aidata, kui juhtun meelespidama

Comment

Kui versiooniküsimus oli minupoole sihitud siis, ma kasutan Windoosa 95b :'(

Comment

;D
                    Sinupihta jah....
                    Kasuta win 98, ei saa sa ilmselt oma 95 peal seda kuidagi tööle :-/

Comment

Kui õnne on, siis kasuta kiiresti juhust:
                      Nokia 3310 viimane sw koos eesti keele paketiga, FTP kliendile!
                      server: juht.dyn.ee
                      kasutaja: gsm
                      parool: 3310

Comment

Suuured tänud!

Comment

66mhz ja 16mb rami -windows 98 böööö. Midagi sellist ei ole vä mis läheks 95el käima?

Comment

Dejani flasher peaks minema ja Dejani nk kalkulaator ka 3310`et flashib ilusti ei saa millegi pärast hakkama 6210 flashimisega.

Comment

Win 95 saab küll flashida aga peab jah Win 95b olemas sest see esiemen versioon hakkab segast peksa nii Noktooli kui ka Knoki ja teiste softidega. Minul praegu win 95b peal ja kirjutab normaalselt

Comment

MIlles asi? Panen rolish flasheri tööle ja viskab ette mingi errori (midagi sellist: external exeption c000001d)
                                Mingi väline error? UpŽteitidega ei saa midagi teha ?

Comment

Working...
                                X