Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Flasher kaabli testimine ?!?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Flasher kaabli testimine ?!?

kas on võimalik iseehitatud dejan flasher kaablit kuidagi testida winxp all, et veenduda tema korrasolekus ?

eks ühenda telefuuni järgi, ega enne midagi katsetada ei saa, vähemalt mitte kodustes tingimustes.
    xp all on vaja veel lisavidinat "userport", et lpt pordile ligi pääseda, vanemate win'ide all pole seda vaja

enne vaata veel korra skeem üle, et kindel olla, võid ju telefuuni läbi ka põletada !
    kui skeem õieti koos, siis pole midagi karta, see töötab 100% olen seda ka ise kasutanud

Comment

Proovimiseks XP all: sw Phoenix

Comment

Kõigepealt mõõda ära pinge kaabli otstel, igaljuhul ei tohi pinge ühelgi kaabli otsal üle 3v minna, siis kontrolli kõik veel üle ja siis pane userport käima xp all. BIOSis pane printer port ECP peale Pane Rolis flasher tööle ja proovi lugeda flashi.
        "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Tänud soovituste eest. XP all ei saanud ikkagi midagi teha.
          W98 all toimis ilusti.

btw, kas lpt tüüp peab kindlalt ECP olema ? või kõlbab ECP+EPP ka ?

Comment

Vist kõlbab see kah kui töötab, ei mäleta enam täpselt. Tuleb lihtsalt proovida.
            "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

ECP+EPP peakski olema ;D

Comment

Üritasin ka kokku panna seda flash kaablit aga mitte ei hakka tööle.
                Skeem mille järgi teha sai oli see mis siin foorumis ringi liigub ainult kuna juhe sai teha 3310 jaoks sai need paar otsa ära jätta ja sealt ka üks takisti mis oli nagu kasutu.
                Aga küsimus siis, et kas äkki teeks hetkel keegi mu tel. flashi ära ja hiljem pusiks enda kaablit edasi?!

Comment

Kus asud ja mis telefon ???

Comment

Tln Kristiine ja tel on 3310 versiooniga 4.18

Comment

Mina siis aidata ei saa, kui sa just ei viitsi telefoni cargotada
                      Lõuna eestisse Ehk juhtud ise siia

Comment

Ma või ära flashata küll viimane soft mis mul on on 5.57 automaatne klahvi lukk toimib küll. Kui huvi võta ühendust

Comment

Mina siis aidata ei saa, kui sa just ei viitsi telefoni cargotada
                          Lõuna eestisse Ehk juhtud ise siia
                          Lõuna eestis liigun ikka ka päris tihti aga saab ehk tlns ka asja aetud ...

Comment

Kõigepealt mõõda ära pinge kaabli otstel, igaljuhul ei tohi pinge ühelgi kaabli otsal üle 3v minna, siis kontrolli kõik veel üle ja siis pane userport käima xp all. BIOSis pane printer port ECP peale Pane Rolis flasher tööle ja proovi lugeda flashi.
                            Kuigi vana teema, aga küsimus selline, et mõõtsin pinget ja sain kõigil otstel mingi 1,9 V ja sinna ligidale, kas peaks need erinema või võivadgi samad olla ?

Comment

Working...
                            X