Tahtsin küsida et kas tohib kodus hoida neid skeeme mis on moblade kaablite kohta ning softiuuendust teha. Ja üldse kõik värk mis siin tehakse on see ikka legaalne. ???
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
On see seadusvastane
Collapse
X
-
Minu arvates pole see küll kellegi asi, mis skeeme sa kodus hoiad. Iseasi, kui tegemist oleks aatompommi kontrolleriga, kuid ka see puutub vaid sinusse, mitte nuhkidesse.
Softiuuenduste kohta arvan, et kuna telefon on sinu oma, siis ise tead mis teed. Vaid M$ softi EULA's on kirjas, et sa ei tohi seda lahti muukida.
Probleeme võiks ehk olla vaid garantiiga. Kui keerad softi tuksi. Aga seda on ka raske tõestada.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
-
Mobiiltelefon on sinu omand, vähemalt enamikul juhtudel. Seega võid temaga teha, mida tahad. Ma ei tea kas telefonide soft on copyrighti all? Pole kuulnud küll, et BSA käiks moblasid uurimas, kas kasutad piraat- või legaalset tarkvara Kaabli tegemist ei keela sulle mitte mingi tont, ainus, mis on ebaviisakas, on see, kui keegi on pannud omatehtud kaabli skeemi üles ja juures on kiri, et ainult isklikuks kasutamiseks ja sina hakkad sellega äri tegema. Arvutipoolne soft on vist ka ikkagi tasuline, vähemalt osad. Aga nagunii on sul arvutis a piraat windows ja piraat office ja jumal teab mis veel...Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)
Comment
-
Seni kuni Sa softiuuendust teistele (näiteks raha-eest) ei tee ei tohiks asi eriti hull olla. 1 asi on veel see kui mobla peeti keerad (ise sellest võib-olla aru saamata-> katsetades mingit beeta vms. softi) ja teisi häirima hakkad (ise sellest jne.) siis on asi kuri.. Näiteks hakkab mobla eetrisse häireid saatma vms. Ma ei tea muidugi, mis nurga-alt küsid, üldiselt ei tohiks legaalne olla on vastus küsimusele.
Comment
-
No minu arust on nii, et kui minu telefoni sees on soft siis koos telefoni ostmisega sain ka softi omale. Ja kui ma oma telefonis natuke sorgin siis = see samaga kui ma Windoosa desktopi muudan ja kui ma sõbra arvutis desktopi muudan ei ole see kah kellegi asi. Seega mina julgen küll kõigil telefonidel kõiki asju muuta ja anyway ei tohi keegi pärast minu telefoni käperdada ja öelda, et ...mida iganes igaüks teeb oma fööinga mis tahab ja kui kedagi häirib siis kutsugu sideamet antennidega mõõtma"Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)
Comment
-
Sain nüüd teada mis see BSA om (Business Software Alliance(
Aga veel üks värk et IMEI vahetus on ju ka keelatud Eestis.
Mitu aastat saab kui jääd sellega vahele ninh paljud programmid ju hoiatavad et mõnedes riikides on IMEI vahetus keelatud. Aga mis riigis see siis on lubatud kas mingi Aafrikas. ???
Comment
-
IMEI vahetamine umbes sama kui varastatud autol numbri vahetamine (kui paralleele otsida), aastatest ei tia :-X
jakim, desktopi muutmine ja softi vahetus ikka eri asjad, teiste asi pole see seni kuni sinu katkine telefon ei lase neil oma moblaga rääkida.. Tõenäosus selleks sõltub sinu oskustest softi vahetamisel aga kui ei oska, ära parem näpi.
Comment
-
Softi omamise küljest veel niipalju, et keegi Bill firmast M$ oma softi ei müü. Sa maksad Akende CD-d ostes põhjendamatult kõrge summa vaid õiguse eest seda soperdist kasutada! Vaat nii! Mobladega on vist asi teisiti.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Aga siiski, kui ma oma telefonist softi välja loen ja pärast väikesi korrektuure uuesti sisse flashin siis justkui ei olekski tegu vahetusega sest see on ju see sama soft. Ja ma ei tea ühtegi juhust kus üks mobiil peale flashimist teisi segaks."Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)
Comment
-
Ispire pidas ilmselt silmas algajaid häkkeried. Asjatundjatega seda muret ehk pole, et känd teisi segab (huvitav, kas softi saab üldse selleks sundida?).- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
-
Tõestada saab juhul kui kasutad telefoni, mis on mustas nimekirjas ja pannakse lukku. Peale seda hakkavad samalt SIM kaardilt tulema kõned kuid teise IMEI ga telefonilt. Nüüd lendavad sulle mendid selga ja oledki käes, kui sama föön ,mille IMEI enne lukku pandi."Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)
Comment
Comment