Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

On see seadusvastane

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Jah,nii saab küll,juhul ,kui on nimeline kaart.Aga kõnekaardiga on asi vist ivake raskem.Kuigi,jah,saab ju vaadata,mis numbritele on helistatud,mõni nimeliselt registreerunu võetaxe vahele,küsitaxe,kas sellel numbril helistajat tunned ja ongi kõik.Mis me õpime sellest?Ärge varastage moblasid ja ärge näppige varastatud mopse!
    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Jah see on õige, mina pole ühelgi IMEId vahetanud ega kavatse seda teha ka!
      "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Aga näiteks kui möllad mobla softiga ja keerad selle persse ning lased netist tõmmatud uue peale, millel ei ole peal koode ja imei on teine?

Comment

No siis paned vast oma vana IMEI jälle peale ja kellelgi pole midagi ütlemist.

Comment

Sellel just point ongi. Kui sa nagu ei tea/ei taha teada enda vant imei koodi.

Comment

Sel juhul ma arvan,et sel netist tiritud softi IMEI-l pole ka häda midagi.Kui Su mops POLE varastatud,siis ei saa ka keegi midagi teha,originaal IMEI on ju kleepsu peal olemas ja mis siis,kui ma oma isiklikul moblal selle nalja pärast ära vahetan.Meil kehtib süütuse presumptsioon,mis maakeeles tähendab,et nemad peavad tõestama,et kahtlustatav on süüdi,mitte kahtlustatav ei pea tõestama,et ta on süütu.Kui aga oled "heauskne ostja",kes "ei teadnud,et mops on varastatud",siis... mina küll ei oska öelda kas ja mis siis saab?

Comment

No minul om küll nii, et ei flashi eepromi osa . Jääb imei samaks ja probleemid olemata.

Comment

IMEI jäägu ikka moblale tema algne, või selle mobla oma, mis kunagi võrku ei lähe, muidu võib tulla tegemist kr.politseiga, kes tunneb tõsiselt huvi IMEI kloonimise kohta ( mis pole just eriti meeldiv protseduur ). :'(
                  Head susserdamist !

Comment

Noh läheme siis veel keerulisemaks:
                    Olen ostnud 100% legaalselt telefoni. Uurinud pisut selle firmware kirjutasin lisafunktsiooni, mis laseb mugavalt IMEI'd telefoni enese klaviatuurilt vahetada.
                    Kas keegi näeb tõsiseid seaduandlike takistusi sellise telefoni edasimüümisel?

Comment

kui politsei suudab toestada et sa seda tegid siis kyll
                      elu on liiga lühike et seda raisata

Comment

Kuulge inimesed millest te räägite, et pannakse kinni jne...
                        Olge normaalsed me elame ju EESTIS! Meile ei tehta siin mitte kui midagi. vahetage julgelt IMEI koode. Ja mis asi mentidesse puutub siis võin omastkäest öelda, et ment ei tee mitte midagi. Mul oli ainult üks juhus kus ment võttis mult 2.a tagasi varastatud 3210 ära kuna mul polnud dokumente ette näidata ja telefon oli mustas nimekirjas. Ütled mendile, et leidsid telefoni või ostsid Börsist ja sa ei tea midagi. Eitad mendile, et sul üldse telefon oli. Eestis ei suudeta midagi ära tõestada ja pealegi mentidel on targematki teha kui mingeid telefone taga ajada.

Comment

Mis see on keelatud kui ma teen mingi kindla summa eest Nokia 3310 Nokia 3315ks või siis võtan turvakoodid maha ning Qkoodi. Ja kui oled tingimisi vabaduses kas see ka midagi mõjutab

Comment

Selline lugu:
                            Tuttav ostis börsis telefoni, millele müüja andis ka 3 kuud garantii. 2 nädala pärast oli telefon mustas nimekirjas. Helistas tüübile, et mis jama telefon ei tööta.
                            Tüüp tegi telefoni korda, seda kuidas teate ilmselt isegi.
                            Selle aasta algul tuli ostjale kutse, et olete rääkinud telefoniga, mis on varastatud jne. Kaardiks oli Simpel...
                            Küsiti, kust ostsid jne... Tüüp rääkis ausalt ära et ostis börsist jne.. Huvi tunti ka selle vastu, kes tegeleb telefonide häkkimisega. Andis selle müüja tel nr. jne. Ühesõnaga, kui keegi teist tegeleb või on tegelenud IMEI muutmisega, siis võib kunagi samuti leida postkastist tähitud kirja...
                            Ja karistused selle eest ei ole väiksed.

3310-3315 ei ole patt aga see, et Timukas avalikult IMEI muutmist reklaamid võib Sulle varsti ruudulist päikest tähendada...

Comment

Ega ma ei tee ka seda. Ma pole seda ka ütelnd nii et kuidas sa seda väita julged.

Comment

Mobiilide softiga on lugu t2pselt samamoodi nagu arvuti softiga, et sulle mitte ei myyda softi vaid selle kasutamise 6igus. Softi reverse engineerimine on yldsegi keelatud (v2lja arvatud sel juhul kui soovid luua softiga yhilduvat programmi ja tootja dokumentatsiooni ei anna).
                                Ja kas Eestis ei ole mitte sellist m22rust vms mis keelaks mitte sertifitseeritud seadmega seal mobiilide sagedusalas sorkida?

Comment

Working...
                                X