Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sony Ericsson z200 keelatud telefon

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sony Ericsson z200 keelatud telefon

Kui panen tele2 kaardi sisse, siis ütleb et keelatud telefon, aga vahest ei ütle ja saab hakata helistama, aga siis teeeb niimoodi piipiippiip ja helistada ei saa.Ja siis viskab ette "Keelatud telefon".Mis see siis tähendab? Kas mul on imei mustas nimekirjas?? Või saab võrgukoodide vahetamisega probleemist jagu? Tänud abistajatele

mustas jah
    55637792

Comment

aga kuda võrku lahti saada?

Comment

Seda kas telefon on mustas nimekirjas oleksid pidanud juba telefoni ostmisel kontrollima. Ega nüüd polegi enam suurt midagi teha.

Comment

Raha läks nii või naa vastu taevast-nii et vii aga telefon pohhuilt politseisse...
          Kust sa ta ostsid? Tänavalt? Lehekuulutuse kaudu?

Comment

no aga telefoni saab mingi raha eest ju mustast nimekirjast eemaldada ka...

Comment

see ju heade tavadega vastuolus! B)

Comment

heade tavadega...? :angry: Mis kuradi tavad need on? Kas see on hea tava, et ostad asja ja saad vastu pükse...krt. Ma tean sõpra kes ka sai nii tillika-lükkas pärast ikka lukus (IMEI) tel (3100) maha, mingi osa sai ikka tagasi, menti viib vist küll ainult loll, mina ise toimiks nii-uuriks võimalust vastava kiibistiku väljavahetamiseks/ümberprogremiseks ja kui abi ei leiaks siis lükkaks ka maha või siis viimases hädas-viskaks lihtsalt tükkideks-menti viia-ennast narriks tegema, no andke andeks! Krt mul omal varastati telefon öösel-magamise ajal-voodi kõrvalt laualt ära-inime, keda ma juba aastaid tean, kelle majanduslik olukord küll sellistele asjadele mõtlemist peaks mitte lubama-no võta näpust! Et siis enne, kui rumalusi teha, tuleks vaadata mis võimalused on neid mitte teha!IRW...
                -superradical-

Comment

Mingi 1,5 aastat tagasi ostsin pandimajast Nokia 3310,pool aastat töötas ja siis pandi ka musta nimekirja,ma viisin ta veel Radiolinjasse remonti,seal üeldi,et telefon on mustas nimekirjas.Eelmine omanik oli telefoni rahapuudusel pandimaija viinud ja suures vihas poole aasta pärast lukku pannud.Siis käisin vabaduse väljaku jalakäiate tunneli juures asuvast mobiiltelefonide ostu-müügi ja vahetuse ärist mööda ja astusin sisse ja rääkisin,et on mustas nimekirjas Nokia 3310,seal öeldi,et maksa 100. ja kümne minutiga on IMEI kood vahetatud ning muudetigi IMEI kood ära ning telefon töötab siiamaani.

Comment

njh ma ise tegelen moblade mustast nimekirjast maha võtmisega aga ühte telefoni pole siiamaani nimekirjast maha saand...see on küll päris kallis telefon aga ikkagi ma ei tea mis selle teistmoodi on kui muudel...
                    see telefon on samsung x600...
                    kes aidata oskab siis aitäh...

Comment

Working...
                    X