Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Alcatel OT 756

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Alcatel OT 756

Sain omale juhuslikult sellise uue telefoni EMT-st:
    http://mobiiltelefonid.emt.ee/body.p...phones&PID=232
    1) Muidu on igati ok telefon, aga need 6 sinist pedevärvi LED-i on küll tobedad, mis klahve valgustavad. Tahan need vahetada valgete vastu, mis võiksid ka põleda tuhmimalt, praegused sinised on liiga kirkad, kus on mõtet lasta seda LED-ide vahetust teha? Tegemist on garantiiga telefoniga, kui lasta mõnel suvalisel nurgatagusel vennal see töö ära teha, kuidas siis EMT vennad hiljem garantiisse suhtuvad, kui telefon peaks mingil muul põhjusel garantiiremonti sattuma?
    2) Oskab mõni OT 756 omanik soovitada mõnda WAP-i lehekülge internetis, kust saab polüfoonilisi meloodiaid jms tõmmata sellele telefonile, see nii uus mudel, et praktiliselt mitte ühelgi seni uuritud WAP-i lehel pole seda mudelit kirjaski?
    3) Kuidas saab tavalisele lauaarvutile IR-vastuvõtja aretada, mida selleks vaja on? Nt USB pessa sobiv vastuvõtja oleks hea, sellist saaks viia koduarvutist tööle ja vastupidi.

Tõnu

1)Garantii katkeb ilmselt kui midagi vahetada tahad
    3)IR mis USB -e läheb müügil.Mul ka pakkuda 325.-(uus).

Comment

2) tagtag.com
      MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid

Comment

Mul on veits vanem mudel(735) ja sellega polnud IR-iga midagi peale hakata. vist ainult visiitkaarte oleks saanud tõmmata. Ostsin EMTst usb liidese 5xx.- eek ja kõik toimib, saan igast arvutis olevast loost teha helina jne.

Comment

Tänud infi eest, see tagtag.com on igati ok sait, telefonil on aga mingi jama Javaga, nimelt mänge ei saa telefoni tirida, annab veateate compiler error vms. Kust saab asjalikku inffi kasutatava Java kohta OT 756 telefonis? EMT poisid vaevalt oskavad/viitsivad sellega tegeleda, Alcateli kodulehte uurisin, aga targemaks ei saanud, teab keegi mõnda head kodulehte Java kohta?
          Teine küsimus on ka, nimelt kas OT 735 datakaabel sobib OT 756-le?

Tõnu

Comment

Tekkis ka küsimus seosnes MantaOwner-i lausega:Teine küsimus on ka, nimelt kas OT 735 datakaabel sobib OT 756-le?
            Kuhu pista OT 756 datakaabel, pole nagu sellist paikagi kuhu pista on laadimise auk ja siis on Hands Free auk ja kõik(kui see muidugi on hands free kaabli auk)
            Üks küsimus veel et kas teil ka ei saa tagtag.com pilte ja helinaid tõmmata. Mul ütleb et tuleb teatud nr helistada siis saab. Kuidas te downloadida saate, selgitage palun.
            Kõnekaart on Simpel kas selllega saabgi tõmmata?

Comment

Originally posted by bls@Dec 19 2004, 17:41
              Tekkis ka küsimus seosnes MantaOwner-i lausega:Teine küsimus on ka, nimelt kas OT 735 datakaabel sobib OT 756-le?
              Kuhu pista OT 756 datakaabel, pole nagu sellist paikagi kuhu pista on laadimise auk ja siis on Hands Free auk ja kõik(kui see muidugi on hands free kaabli auk)
              võta aku kate maha... seal on üks "auk" täpselt ei tea, aga peaks see õige olema...
              Intel inside.. Idiot outside...

Comment

Jep, akukate tuleb ära võtta ja seal allosas on datakaabli pesa. Ostsin omale OT 735 datakaabli sellisest kohast nagu www.kauplus.ee hinnaga 250 eeku. Kaabel igatahes sobib pistiku poolest, aku laadimine hakkas ka tööle, ent mul ei õnnestunud kuidagi draivereid, mis kaabliga koos plaadi peal kaasa antakse, installida, Win ei leia faile plaadilt üles millegipärast. Lähen järgmine nädal mingi päev sinna poodi tagasi ja üritan asja kohapeal tööle saada, annan teada ka, kuidas edeneb.
                EMT-st öeldi, et OT 756-le datakaablit pole veel müügile jõudnudki, hind saab sel olema igatahes 500-600 eegu vahel.
                Ainukesed saidid, kust ma oma telefonile siiani midagi reaalselt olen tirida saanud, on www.mobile9.com ja www.zedge.no. Valik pole küll suur, aga midagi ikka. Abiks on ka teemad:
                http://forum.zipzic.com/viewthread.php?tid=13
                http://forum.zipzic.com/viewthread.php?tid=40

Tõnu

Comment

tänud on jah olemas selline auk taga katte all

Comment

Review Alcatel OT756 kohta

uuri seda linki, äkki saad mõnele oma küsimusele vastuse.
                    \m/

Comment

Originally posted by alaska@Dec 14 2004, 10:51
                      Mul on veits vanem mudel(735) ja sellega polnud IR-iga midagi peale hakata. vist ainult visiitkaarte oleks saanud tõmmata. Ostsin EMTst usb liidese 5xx.- eek ja kõik toimib, saan igast arvutis olevast loost teha helina jne.
                      mul alcatel ot535 ja sai ostetud K-st usb-infrapunaport, algul sai ainult nokiale asju hakata saatma, alcateliga oli algul paras jama, aga siis sain my-onetouch kodukalt mingi hunniku tarkvara, millega nüüd asi ilusti töötab ja saan samuti mistahes laule/pilt jms telefoni lasta...

Comment

http://www.kauplus.ee/
                        Sai käidud firmas kohapeal sealt ostetud datakaablit proovimas, ükski proovitud programm kahjuks tööle ei hakanud, isegi Alcateli ametlikul kodulehel pakutav mitte. Seega hetkel peavad OT 756 omanikud lihtsalt ootama, kuni sobiv tarkvara ükskord internetti ilmub.

Tõnu

Comment

endal ka alcatel ot 765 ja juba päris tubli kuu aega seisab www.kauplus.ee-st ostetud datakaabel niisma, kuna ei ole draiveried. kui keegi on kusklilt leidnud töötavaid draivereid, siis andke teada

Comment

Üks küsimus veel et kas teil ka ei saa tagtag.com pilte ja helinaid tõmmata. Mul ütleb et tuleb teatud nr helistada siis saab. Kuidas te downloadida saate, selgitage palun.
                            Kõnekaart on Simpel kas selllega saabgi tõmmata?

Tagtag.com tehti tasuliseks. mõned helinad ja pildid saab tõmmata www.tagtag.com/mobiilid

Comment

Working...
                            X