Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nokia 2100 eroor ja Ericsson R600 flash

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nokia 2100 eroor ja Ericsson R600 flash

Probleem nr1:
    Oman siis momendil ühte nokia 2100 telefoni, mis tööle panne annab errori Contact Service ja muud enam teha ei saa(välja lülitamine kaasa arvatud). Netist otsides leidsin ühe foorumi, kus oli juttu, et see kas softi või raua viga. Kellelgi äkki kogemusi? Muidu prograd tunnevad mobla ilusti ära kah(MBus kaabliga).
    Juttu oli ka seal update faididest jne..ei valda teematpäris, et targemat juttu ajada.

Probleem nr2:
    Kas kellegi valduses on Ericsson R600 flashi? Kah üks vigtane telefon tahaks elu sisse puhumist. Googeldades ei õnnestunud leida..

Oi jah...JÄLLE kohe peale postituse tegemist sain nokia korda. Ma lihtsalt ei kirjutanud imeid uuesti..(originaali). Tegin siis:
    Clear SP Locks
    Change IMEI(originaaliks)
    Update Fade

NB! Otsin ikkagi eeriku fläshi..

Comment

Korda tegemine:
      Ericu poeg 75.-

Comment

Oi jah...ma olen ise ka eerikuid üle lasnud(t28s oli siis)

Comment

kui "CONTACT SERVICE" ees on võib vabalt ka soft maas olla, või vigane.

Comment

Nokia tooliga sain sellest lahti..töötab "korralikult" aga levi pole..antennis viga ei tohiks olla...ikkagi soft :/

Comment

uptaid faid vaja korralikult teha nokia tool ei tee seda alati hasti on veel selline asi nagu eeprom tool proovi sellega voi nk calciga ericssoni jaoks on flash olemas aga millega motled seda peale lasta selleks vaja kas terminaatorit voi muid selleks vaja minevaid vahendeid
              55637792

Comment

Seda eeriku värki mai teagi..kas siis tavalise kablaga ei saa? Rx, Tx, GND ja Vcc otsadega?? Ma oma T28s tegin sellisega edukalt, korduvalt?

PS! Keegi kaugelt maalt rääkis, et saab ka sellega.

Comment

ei saa vahemalt ei ole kuulnud sellest midagi eric t28 on vanemat tuupi telefon
                  55637792

Comment

Ega see terminaator kah just mingi väga ulme pole, kui pici sisu saada on(olex??).
                    Muide ikkagi hädas selle nokiaga...nüüd selline anomaaila, et logomanager võtab ilusti MBus kaabliga moobla järgi aga teised nagu nokia tool, eepromTool, nokia tool jne ei kõssagi...äkki kellelgi selline juhus olnud?

PS: Keegi äkki avaldb mõne progra nime, millega saaks nokia 2100 teli flashida..peaks nagu olema DCT3 tel..rolises pole seda mopsi...tegetl pole veel kuskil näinud h34r:

Comment

Mingi Knok`i versioon toetab 2100-t.

Comment

Leidsin jah juba..

Comment

http://www.mobile-files.ru/portal/modules....p=getit&lid=384 siin termika hex
                          55637792

Comment

Oi jah..ma õpin, mitte ei oska vene keelt :P Eks pusin edasi...midagi ikka aru saan

Comment

Working...
                            X