Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mul nokia 3310 vers. 05.13

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mul nokia 3310 vers. 05.13

kas sellel saab lihtsalt q koodi maha ja valguse sujuva languse panna mida huvitavat veel selline masin võimaldab
    Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

võimaldab convertida 3310->3315 juurde tuleksid sis logo editor, automaatne klahvilukk, ajastatud profiilid ja saab panna helina sms tooniks. täpsem õpetus lehel http://www.gsm-technology.com/index/other,...3310to3315.html
    Et oleks raskem!

Comment

Ei, sellel verisoonil puudub 3310 to 3315 convertimise v6imalus. Alates 5.47 on see v6imalik, aga kuna see on bugine sw versioon, siis alates 5.55 on tubli küll

Comment

Ei, sellel verisoonil puudub 3310 to 3315 convertimise v6imalus. Alates 5.47 on see v6imalik, aga kuna see on bugine sw versioon, siis alates 5.55 on tubli küll
        v6imalus on kyll olemas aga sis tuleb lihtsalt rohkem jamada
        Et oleks raskem!

Comment

Heheheee, et siis kuidas?
          et versioon on 5.13 ja toimivad need asjad? :|
          No mina julgeks siiski kahelda selles

Alates 5.47 on MCU area suurem ja PPM osa väiksem, seega...teeme ise järeldused

Comment

kas see(et mu tel soft 05.13) tähendab seda, et ei mingit lisavidinaid(sujuv valguse kust., aut. klav. lukk. jne) mu telefoni panna ei saagi
            Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

vaga lihtsalt saab vahetada softi, kogu protsess umbes 20 minutit (flashi suurus on 2mb, aga COM pordi kiirus pole suur)Panna 5.47 ja siis konverteerida 3315-le

Comment

aga kuidas seda softi uuendada? äkki keegi eesti keeles seletax ära? see leht, mida varem pakutud on, ei näita pilte. ja veidi arusaamatu on ka. mu versioon 4.45
                hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

nii...tundub et siin räägitaxe tarka juttu....
                  Tegin omale flashi kabla....dejani...täna ommikul akkasin siis proovima ajaviitex..rolis 4.77ga.panin flash...read...ja luges mu telefuunist miskit välla, luges nii et kõik OK, aga dumfile on skipped, ma ei tea kas see on yldse oluline.see sex..
                  Siis tekkis probleem...nagu mina aru saan sis tunnistab see rollis proge ainult fls, bin ja rom faile...aga minu softi paketide lõpus, vai kuda neid nimetada,selliseid laiendeid pole...et kas kirjutan ise sinna lõppu need laiendid..ja teine probleem veel....et kui panen siis nagu flashima(flash>write), siis lõõb ette veateate--file size must be n*64kb....jutt sai nyyd suht segane kindlasti , aga äkki keegi jagas välla millest jutt..

Comment

Vs: mul nokia 3310 vers. 05.13

Esmalt postitatud Chico poolt
                    nii...tundub et siin räägitaxe tarka juttu....
                    Tegin omale flashi kabla....dejani...täna ommikul akkasin siis proovima ajaviitex..rolis 4.77ga.panin flash...read...ja luges mu telefuunist miskit välla, luges nii et kõik OK, aga dumfile on skipped, ma ei tea kas see on yldse oluline.see sex..
                    Siis tekkis probleem...nagu mina aru saan sis tunnistab see rollis proge ainult fls, bin ja rom faile...aga minu softi paketide lõpus, vai kuda neid nimetada,selliseid laiendeid pole...et kas kirjutan ise sinna lõppu need laiendid..ja teine probleem veel....et kui panen siis nagu flashima(flash>write), siis lõõb ette veateate--file size must be n*64kb....jutt sai nyyd suht segane kindlasti , aga äkki keegi jagas välla millest jutt..
                    kle kust sa neid flash filesid saad? ja kas fbus datakaabliga ka softi, flashi filesid või midagi muuta saab?

Comment

Nii vana teema...
                      Copy-paste 'Chico' profiilist:
                      Viimane tegevus: 15-07-06 14:22
                      (ka üsna ammu, temalt otse küsides
                      vist vastust siia ei tasu oodata...)
                      Elektroonika töötab suitsu baasil.
                      Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                      Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

mul on üx modifitseeritud 3315 soft, seal helinad teistsugused, autom klahvilukk, menüü ikoonid teistsugused jne.
                        kel huvi võin selle mingi 75 eegu eest peale lasta.

Comment

Working...
                        X