Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

nokia 3210 datakaabel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

nokia 3210 datakaabel

Terv.

kas oleks võimalik teha ise nokia 3210 datakaabel?
    ja kuidas see tegemine käib ja muud sellega seonduvat infot ootaks.

Ikka on, kasuta tevalo otsingut, sellest siin ennegi juttu olnud+google, kasutasin ise otsingut ja esimene universaalne, mis ette jäi oli see http://www.tele-way.com/productlist/...datasuite2.gif
    Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

see sait see on kuidagi imelik ja mulle raskesti mõistetav.
      ja google ei andnud ka midagi tarka mulle ja siit otsingust ei leidnud ka
      äkki on asi hoopis minus? :unsure:

Comment

leidsin sellise kaabli

kas see töötaks?

EDIT: miks on originaalidel ainult juhe vahel aga isetehes peab skeemiga tegema?

Comment

Ise kasutasin sellist. Sellega sai isegi nokia 3210 kunagi peidetud mängud välja toodud..kõik töötas. Sai isegi sõbrale tehtud :P skeem

kas see töötaks?
          Aga miks ei peaks töötama?

EDIT: miks on originaalidel ainult juhe vahel aga isetehes peab skeemiga tegema?
          Kuda need siis skeemideta on? Neil see tavaliselt com pordi pistiku korpuses. Mul 2 nokia kaablit..plaadid sees mingi 1,2x2cm või nii..

Comment

aga mis see max 232 seal vahel teeb kui teda elutähtsalt vaja ei ole(minu leitud skeem)
            EDIT: a kuhu see juhe moblasse läheb? kas laadimise kõrval olevasse auku või sisse?
            EDIT2: kas sellega saab ka meloodiaid ja logosid tõmmata moblasse?

Comment

aga mis see max 232 seal vahel teeb kui teda elutähtsalt vaja ei ole(minu leitud skeem)
              See nagu mingi puhver vms..ei hakka kokku sokkima, äkki valetan. Uuri andmelehelt.

EDIT: a kuhu see juhe moblasse läheb? kas laadimise kõrval olevasse auku või sisse?
              Üldiselt oleneb moblast, aga 3210 oli seal paremal üleval pool..otsi googlest "pinout by bruce". Seal paljude GSM moblade pinoudid

EDIT2: kas sellega saab ka meloodiaid ja logosid tõmmata moblasse?
              Jep.Prograks näiteks Logomanager. Mbusiga saab ka mudida veel koode jne..

Comment

Working...
              X