Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

3315 eesti keel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

3315 eesti keel

Ega eesti keel ju alles jää kui teed 3310 3315-eks? :-[

Loomulikult jääb eesti keel alles, ainult siis ei jää kui vale flashi peale kirjutad
    "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

ooda kas siis saab ka eesti keelt 3315 või ei saa eesti keelsest flashi ei ole küll kohanud veel

Comment

Eesti keelse flashi sain mina sõbra 3310-lt (lugesin selle sealt lihtsalt maha). Tal oli miski uuem soft kui 5.47, nii saingi Eestikeelse softi ja kui nüüd asi 3315 teha, sis on ka Eestikeelne 3315

Comment

Thänx

Comment

3315 ja 3310 on yks ja sama telefoni tarkvara versioon, seega on alati ka 3315 puhul võimalus eesti keeleks. Alates versioonist 5.47 wintesla failidest peaks olema keelepakett, mis sisaldab eesti keelt, L.

Comment

Ma saan aru,et eesti keelt saab igale telefoniga sobivale softile juurde pookida.Juhul kui mingilt vanemalt softilt eesti keele osa eelnevalt ära kopeerida.Ehk exin...?
              Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
              Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Ma üritasin eesti keelt 5.57 softile külge pookida aga selle tulemusena hakkas telefon pärast flashimist ennast ise lambist välja lülitama. Et äkki on seda siis keegi ka praktikas teinud??? Või on siis kellelgil pakkuda terve flsah eestikeelse paketiga?
                Tahaks väga õppida aga ei ole eriti võimalust ja aega

Comment

Nokia dct3 telefonidel on keelepakett tõesti eraldi ja on võimalik see ka sinna eraldi sisse kirjutada. Alati tuleb peale seda aga ka nokia turvalisuse kontroll, ehk CHEKSUM ehk FAID paika panna. Ja toimib suurepäraselt. Tuleb ainult teda, mis flash areasse tuleb siis keelepakett kirjutada.

Lühidalt on uuemad dct3 telefonid flashi sisuga: MCU, PPM, EEprom. Kõigil neil areadel on oma kindel algus ja lõpp aadress
                  Oeh...seda on nii palju seletatud, mis veel?

Comment

Working...
                  X