Jah, kasutasin otsingut.
Jah, leidsin paarkend teemat, mis olid täis ümmargust juttu ja sõimu kasutada otsingut.
Mul on konkreetne mure ja ootan konkreetseid vastuseid. Tänud ette.
Olemas on:
mbus datakaabel
nokia 8210, mis ei oska eesti keelt.
nokia 8210, mis viskab pildi tasku, kui sõnumeid lugeda, taustavalgus jääb põlema.
Probleemid:
Osadest teemadest jäi silma, et mbus`iga saab softi ka näppida. Mida täpsemalt ?
1) nokia 8210, tahaks panna eesti keelt rääkima. Kas saab mbusiga või peab flashima ? Kui jah, siis mis programmiga ?
2) nokia 8210, mis jookseb kokku sõnumeid lugedes. Kas võib aidata softi restart ? (on selline asi olemas ? Kui jah, siis mis programmiga) või peab softi uuendama ?
Ühesõnaga, kas on midagi, mis ma saaksin mbusiga teha mõlema probleemi juhul ?
Suurimad tänud ette.
Jah, leidsin paarkend teemat, mis olid täis ümmargust juttu ja sõimu kasutada otsingut.
Mul on konkreetne mure ja ootan konkreetseid vastuseid. Tänud ette.
Olemas on:
mbus datakaabel
nokia 8210, mis ei oska eesti keelt.
nokia 8210, mis viskab pildi tasku, kui sõnumeid lugeda, taustavalgus jääb põlema.
Probleemid:
Osadest teemadest jäi silma, et mbus`iga saab softi ka näppida. Mida täpsemalt ?
1) nokia 8210, tahaks panna eesti keelt rääkima. Kas saab mbusiga või peab flashima ? Kui jah, siis mis programmiga ?
2) nokia 8210, mis jookseb kokku sõnumeid lugedes. Kas võib aidata softi restart ? (on selline asi olemas ? Kui jah, siis mis programmiga) või peab softi uuendama ?
Ühesõnaga, kas on midagi, mis ma saaksin mbusiga teha mõlema probleemi juhul ?
Suurimad tänud ette.
Comment