Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

jama ngagega,ja üks küssa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

jama ngagega,ja üks küssa

Sain ngagel usb draiverid paika,tekib F ketas,aga kui pc suiti avan ütleb et palun ühenda ngage arvutitaga--aga ta on ju krt ma ei saa aru mis värk on.Ja teine probleem,mu telefonil on bluetooth kuidas sellega saab saata asja telefonisse-kas on mingit programmi ka vaja?

kui ma ei exi, siis
    1) n-gagel ple draivereid vaja(vhmlt ml ei old...ml tegi kohe F: draivix)
    2) pc suite ei tohix töötada läbi usb...ainult com pordid, ir ja bluetooth...

teatage keegi kui exin

programmi vaja? sl on vaja bluetooth vastuvõtjat arvutile...pc suite'ga peax saama...

Comment

ei saa pc suituil ütleb et ühenda mobla arvutitaha

Comment

muuseas...proovi nii:
        ära installi mingeid drivereid...lizzalt lykka usb arvutile ja n-gage vahele...siis mine vaata my computerisse...seal peax ka ketas olema...
        n-gage mälukaart toimib kui FAT32 systeemis olev kõvakas...
        veel niipalju: kui sul on originaalkaart koos originaalmänguga, siis sa paraku ei näegi telefoni ega mälukaarti arvutist...copykaitse...

Comment

Ma tean F ketas tuleb aga ma ei saa .jar ja .jad fail ilma mängida,kuna need tuleb saata progega ju,aga ma ei saa avada proge,kuna ütleb et ühenda telefon

Comment

http://wap.ranova.org/disclaimer.shtml

mine sinna ja saad uploadida yxkõik millist .jar v .jad faili...hiljem saad lingi, kust tõmmata need....seal saad ka helinaid ja muud nänni upida...
            .jar ja .jad faile oli minu mäletamist mööda raske installida otsetõstmisel...
            otsi parem edonkey v kazaa-ga .blz faile...saad nokia täismängud

Comment

.sis .blz. ja need uuremad mängud,neid on nii et tohhujaa :P

Comment

Õhtust.
                Otsi omale selline programm nagu FExplorer, sellega saab igast erinevaid asju veel teha.

Comment

noh.... .sis failides peituvad enamasti kas programmid v originaalmängud telefonist(ntx: bounce, snake jne jne jne)....aga .blz on Blizzardi installfail, millega installib ära nokia mälukaardilt copytud mängu(d)...
                  erinevus veel selles, et .sis tunneb symbian ise ära...aga .blz'ile on installerit vaja...
                  btw...blizzard installer on ise ka .sis formaadis

Comment

Originally posted by ressu@Feb 10 2005, 16:59
                    .sis .blz. ja need uuremad mängud,neid on nii et tohhujaa :P
                    eem...
                    kui täpsem olla, siis need on ainult installfailid

Comment

http://www.ngage-addicts.uni.cc/applications/ <- siit lehelt saad Fexploreri millega saab avada jar ja jad faile. Programm on lihtne ning sellega saab mässata mälu kaardil ja ka telefonimälus.

Loodan et saad abi selle programmiga

Keegi telefonist filme ka vaatab muidu?

Comment

mina vaatan...2fast&2furious on nähtud...mingi happytreefriends ka...muudki pahna...kval. annab muidugi soovida...aga siiki tegevus pikal bussisõidul ntx

Comment

Kas ise konvertisid filmid, või kust said need.

Comment

Originally posted by furious_drawer@Feb 13 2005, 15:26
                            Kas ise konvertisid filmid, või kust said need.
                            esialgu tõmbasin edonkey ja kazaaga...hiljem juba convertisin ise...programmix siis Dvd2Nokia

Comment

Fexploreriga sain installida.aga osad mängud on nt .jar tüüpi ja siis neid on mitu mängufaili kokkupakitud,kas siis panen kokkupakitud faili moblase w

Comment

Working...
                              X