Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

3210

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

3210

Nimelt mul selline jama et kui telefonile akulaadija taha topin siis kirja"LAEN" asemel tuleb"EI LAE", mis võiks olla probleemiks? :huh:

Kontrolli üle ja igaks juhuks jooda üle akuklemmid plaadil. Kui ka kohe näha ei ole, võib olla külmjoode (tüüpviga, mis ei näita end).
    Head susserdamist !

Comment

aga kas asi ei või olla akus? ja kuidas ma nendele klemmidele juurde pääsen?

Comment

Kui aku tuksis, siis ta ei kesta kaua, või ei tule mingit pilti ette (aku katkestue korral). Lahti kruvida saab Torx-6 abil, osad kruvid antenni all.
        Head susserdamist !

Comment

mul sama pill, ja sarnane jama; logista laadides kogu aeg juhet, lopuks kui asi tyydanud, selgus, et hiinlased laadijast valjuva juhtme karvad kaablis lihtsalt kruttimise teel yhendanud ilma taiendava isolatsioonita, ja see jama tekitaski minnes aegajalt lyhisesse. Parandamine on lihtne.

Comment

nu käisin ma siis remondis sellega (HERNE tn. 10) ning tehti see korda 100.-

Comment

Mul oli ka sama jama,kiskusin telefoni lahti pingutasin ja puhastasin klemme ja igaksjuhuks panin ka paberitüki sinna peale pressima et enam lahti ei tuleks,igaljuhul juba ligi 1 aasta on vastu pidanud.
              -=CyberTiger=-

Comment

Working...
              X