Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nokia 3220 datakaablite olemus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nokia 3220 datakaablite olemus?

Originaalset datakaablit 3220-le pidasin kalliks ja ostsin Hiina mingi kloonkaabli.
    Helinate-piltide vahetamiseks.
    3220 - USB. Kaabel simuleerib USB-s com-porti, nagu ma aru saan.
    Edasine lugu see, et seda ersatskaablit ei saa tööle ei PC Suitega ega Oxygen Phone Manageriga. Sai proovitud erinevaid draivereid. Tulutult. Programm(PC Suite) saab aru, et kaabel on taga, aga kaabli otsas mopsi enam ei näe. Moblat sai ka sisse ja välja lülitet ja restarditud jne.

Ainuke programm, millega kaabel toimib, on MobiMB(Mobile Media Browser). Logomanager toimib ka, ainult monohelinate ja ühevärviliste piltide osas muidugi

- Küsikski targemate käest, et mis neil uuematel USB datakaablitel üldse sees on ja mille poolest erineb ersatskaabel originaalist. Skeem oleks VÄGA abiks.
    Ise suutsin netis kaevates leida mopsitarvikute müügikohti ja paar foorumit, kus oldi kah sama asjaga hädas.

- Miks 3220 keeldub suuremat sorti midisid esitamast? Suurusega 30 - 50kB?
    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Mängib küll suuri midisid.
    <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

Comment

sinu telefoni küll ei tunne aga mul oli sarnane probleem. ei võtnud omaks, mul oli siiski dku-5
      asi lahenes kui ootasin paar minutit ja tavaliselt sain tööle, mingi asi oli mul veel et panin enne telefoni dataka taha ja siis alles arvuti taha. loodan et aitab:P

Comment

räägitakse muidu ka sellest et originaal dtakaablil on mingi kiip sees et tunnistaks telefoni aga need mis odavatel on ei pruugi kõigile sobida või tõõtavad piiratult

Comment

PC Suite programmid on ainult originaal Kaabli jaoks.Ja see maksab mitu korda rohkem.Netist saab need programmid mitte originaal kaabli jaoks.

Comment

http://gsmservice.pri.ee

Comment

Working...
            X