Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

smsid parooli alla?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

smsid parooli alla?

kas olex võimalik mingi valemiiga telefoni sõnumikataloogile parool peale panna, et iga telefoninäppija sinna ei pääsex? telefonix 3510 nokia. mul pole kyll telefoni softist ja selle muutmisest ettekujutust, aga tahax teada kas on yldse võimalik see asi?

Minu 3310-l on see funktsioon olemas nüüd. Natuke vaeva ja tegin ära.3510 on DCT4 telefon, ei tea kas sellele saab aga uuri www.nokiafree.org pane otsingusse inbox security
    "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Kuidas 3310-ele seda teha saab ?
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Tuleb teha flashi muudatus mis suunab sõnumi lugemise menüüd turvakoodi nõudmise menüüsse. Proged nokiafrees saadaval.

Comment

jakim, kus sa asud muidu? Äkk ihäkid mu telefoniga nati, soovix seda igatpidi tuunida! :P

Comment

Asub tartus

Comment

mina nägin kuskil mingit progre mis seda tegi aint ei mäleta enam mis progre oli

Comment

kle kas sa mulle ei viitciks panna seda kohta parooli alla ? Ma maxan sulle ja sina paned selle . Kui oled hubitatud sellisest ärist siis helista 056153860 või djcold@hot.ee.

Comment

Working...
                X