Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ostan daataabli

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ostan daataabli

ostan daatakaabli,peab olema korras..soov olexx,et asub tallinnas aga pakkuda võib kõike!!! ;D
    Mehed Punk On Elu!

Mis mobla jaoks sul kabla vaja on? Muidu mul ise on pakkuda Fbusi ja Mbusi

Comment

3310 sa ju elad tartus!!!!! >
      Mehed Punk On Elu!

Comment

mitme raha eest sa timukas 3210-nele dataablit jagad.? :
        Jeeehaaaaaw

Comment

Mul pole nokia 3210 jaoks otsikut mis mobla külge läheb selles on probleem. Muidu ilma otsikuta võin küll müüa kui keegi tahab.

Comment

Kes jagab 3210 daataabli otsikuid, ja mitme raha eest ???
            Jeeehaaaaaw

Comment

3210 data pistikut müüaxe Tevalos.75.-Pinout on siinsamas foorumis ka kuskil...
              Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
              Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

kle Timukas mitu raha sa selle ilma otsikuta kaabli eest tahad ja kas ta on sul flaseher v6i fbus/mbus
                Jeeehaaaaaw

Comment

Kuule mul on mõlemaid kaabli tüüpe nii flash kui ka fbus/mbus flasher kabla eest tahan 150 eeku ja f/mbus eest 200.- Ise olen tartust muidu

Comment

Kas keegi siin 3510ne kaableid ka jagab, logode ja selliste jaoks ma tegin ise kabla valmis aga oleks softi kablast huvitatud, v3i võiks ka selle ise teha kui keegi nats juhendaks. Tegelt oleks kõige rohkem vaja 3510ne otsa, see mul ka ise plasmassist valatud  8)
                    msn: pois11@hotmail.com

Comment

Softi vahetamisex on flash-kaabel.Siin foorumis on tegelt skeem ka kuskil üleval,otsi.Kui sa juba m2bus/fBus kaabli valmis tegid,siis flash-kaabel on palju lihtsamMina soovitan selle näitex ilma trükkplaadita teha.Joodad LPT-pistiku külge.Karbix jääb siis sama pistiku korpus.
                      Siin näitex universaalne kaabel kah:http://blight.dk/dct3/schematic/bizarcombi.pdf
                      Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
                      Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

ostaks ise ka datakaabli ja uut foorumit seepärast tegema ei hakka. Kes pakub mulle kabla, millega saaks ericsson r520m kalendrit MS Outlooki omaga sünkroniseerida ja wap-i kasutada. USB ots oleks ok. Telefoni külge peaks minema ikka pistik - juhtmetega jändamiseks pole aega.
                        Mis see maksab, sõbrad elektroonikud?
                        asun ise tallinnas, kui see peaks oluline olema.

Comment

oota, rääkide mulle veel korra, et kas ma saan õieti aru, et softi laadimise jaoks tuleb LPT porti arvutil kasutada, vähemalt sellest universaalsest skeemit saan nii aru... ja logode ja muude jaoks tuleb comi kasutada. Ja kui skeemist aru sain siis softi muutmise jaoks tuleb kuus telefoni klemmi ära kasutada, logode puhul piisab neljast. Kui see on universaalne siis kuda saab näiteks 3310/3330 yhendada, seal ju aind neli yhendamise kohta. Ja kas see skeem on tõesti uneversaalne, et kõlbab kõigile nokia tel. Ehk täpsustaks veel seda ja kui k3ik klapib siis teeb selle ära, sest skeem on tõesti mega lihtne.
                            Ja vahepeal juppe otsides leidsin, et skeemis on trans BC547 aga OOMi poes on nr. veel tähed A,B,C millise ostma pean.
                          msn: pois11@hotmail.com

Comment

Working...
                          X