Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Cobra MT725 käsiraadiosaatja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Cobra MT725 käsiraadiosaatja

Nii, lähiajal plaanis selline komplekt soetada, küsiksi siis et kas äkki kellegil on kogemusi. Kuidas levi on? Kas saab ka nii teha, et ostad ise 4 AAA akut ja paned need sinna sisse, et ei peaks seda akupakki ostma. Igatahes kirjutage kõik mis sellest arvate.
    Ja mismoodi see värinaalarm toimib?

Kui vale koht siis võib õigesse kohta üle viia, kuigi mobiilifoorum tundus kõige rohkem sellega seotud olevat.
    Plaanis siis oomipoest need soetada.

Up

Comment

Sai alles hiljuti soetatud ka endale sellised. Siiani olen väga rahul. Heli on hästi puhas ja kvaliteetne ka linnas. Maal ja metsas pole proovinud. Värinaalarm on korralik, ja minu töö juures hästi vajalik. Saab ka helisema panna kui vaja. Ise ostsime kyll koos akudega ja laua laadijaga. Aga saab ka nõnda nagu sa mõtlesid 4X AAA aku, aga siis peab laadja olema. Töö raadjust nii töpselt õelda ei oska. Kui Kuressaare linna tead siis, ytle, siis ma võin natuke täpsemalt rääkida linna sisestest katsetest. Lähiajal plaanis proovida ka muul distansil,linnast väljas.

Samas kui siin juba nendest juttu tuli. siis kas keegi oskax õelda kas ise olex võimalik ehitada vahele "repiiter" et signaali saate kaugust suurendada. Võimalus oleks panna umbes:20-60m(kolm erineva objekti vahel olex valida) kõrgusele. Peaaegu keset linna.
      Info võib olla ELUOHTLIK!

Comment

Nii, tore kui asi hästi töötab. Üksikud akud on odavad, ja laadia on endal juba olemas.
        Kas värinaalarm hakkab siis tööle, kui keegi räägib? Kui võimalik, kas saaks natuke seda kaugust proovida? Et, ntx ise olen küll linnast väljas maakohas, et kas see levi kaob enam-vähem täpselt 3 km pealt või on levi ka kaugemale, ainult halvema kvaliteediga? Ennastki huvitaks see antennivärk. Aga pole nii võimsat vaja. Mingi 20 km oleks täiesti paras. Palju see maksma võiks minna?
        Oskab keegi äkki soovitada oomist odavamat poodi?
        Palju muidu akudega vastu peab?

Comment

Värin alarm töötab ainult siis kui vajutad "Call" nuppu. Akud pidasid kenasti yle kolmepäeva vastu ólid teised päev läbi sees/kasutuses. Tal on mingi "maximum range extender" ka. Pole seda kasutand. Äkki see aitab mingil määral. Linnas töötas meil nõnda krabisevalt yle 1 km. Kaugemale pole proovinud linnas. Metsa pole jõudnud aga tahax, isegi huvitab kuidas väli tingimustes töötab kuigi mul välitingimustes seda eriti vaja ei lähe.

Comment

Originally posted by -kaur-@Apr 26 2005, 17:42
            Oskab keegi äkki soovitada oomist odavamat poodi?
            Vaevalt. Kui kuskilt just kasutatult ei saa. Ise ostsime ka oomist.

Comment

No, igastahes asi nüüd olemas, ja olen rahul.
              Keegi ei oska aidata selle antenni koha pealt? Või peab selle jaoks mingi luba olema?

Comment

Eesti kohta ma ei tea aga venemaal pidavat igatahes raadiojaamad keelatud olema, nõnda räägivad rekkamehed. Ex peab Sideametist järgi uurima

Comment

repiiteri kohta selline variant: nn papagoi
                  Saadaval tehnoturus.

http://www.tehnoturg.ee/toode.php?id=otsing&toode=G1

seal on skeem kah kui soovi on see papagoi ise ehitada

Comment

Working...
                  X