Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nokia kiirlaadija vs tavaline Nokia toalaadija

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nokia kiirlaadija vs tavaline Nokia toalaadija

Kogu elu olen Nokiaid kasutanud ja peaaegu kõigile neile on sobinud samasugused laadijad, kui pole olnud samad andmete ja kuju poolest, siis pistikud on ikka sobinud ja telefon laetud saanud.
    Praegu on Nokia 5140 ja mulle tundub, et sellega kaasas olev laadija on kiirlaadija. Jube kiirelt laeb aku täis ja mis kiirelt täis saab, see läheb ka kiirelt tühjaks.
    Tuli mõte et võiks proovida seda telefoni laadida 5110/6110/6150 laadijaga, pistikud istuvad, kuid andmed on erinevad. 5140 orig laadija pinge on 5,7V ja akul kirjas 3,7V. 5110 laadijal aga laadija pinge 3,7 ja aku oma 3,6.
    Kas tohib laadida siis 5140't 5110 laadijaga ja kas on võimalik, et siis saab aku paremini laetud kuna pole enam tegu kiirlaadijaga.

5110 laadija pinge nüüd küll ainult 3,7V olla ei tohiks.Täis akulgi ju pinge üle 4V.Pigem see 3,7V näitab seda,et sellel pingel annab välja mingi x voolutugevuse.Ja 5140 võib laadida küll.

Comment

Ma ise arvan kah tegelikult, et võib laadida, kuid kas 5110 laadijaga laadimisel võib olla ka mingi kasulik/kahjulik efekt võrreldes 5140 originaaliga.

Comment

Midagi kahjulikku selles küll pole kui 5140-t laed 5110 laadijaga. Sellega säästad isegi akut, kiirlaadija kasutamine väsitab aku kiiremini ära kui tavalise laadija kasutamine. Tavalise laadijaga laadides püsib su aku natuke kauem täis ka.

Comment

Sõber laadis enda 3310 minu laadijaga ja selle põhjal oli hästi näha, et aku püsis vähem, täis, originaallaadijaga püsis kauem täis.

Comment

nokia laadijad on kõik universaalsed ja sobivad kõigile mudelitele. Kui jätame välja vägavanad mudelid nagu 3110 ja vanemad. Neil on veidi teist sugune laadija ja normaal olukorras need ei sobi ka uuematele telefonidele.

Comment

Kiirlaadijad mis sobivad uuematele Nokia telefonidele ei pruugi tööle hakata vanematega(nt.3210) kuigi pistik sama.Vanemad sama pistikuga laadijad aga uutele mudelitele sobivad.

Comment

Working...
              X