Valides EMT võrgus asuvast telefonist *100# saab 0.1 kraadise täpsusega saab teada lähima tugimasti temperatuuri.Kuna asi alles testimijärgu siis asi tasuta... ;D
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
EMT temperatuur
Collapse
X
-
Krt lahe jah, see on sama põhimõte nagu RLE infomenüü. Ei tea kui kaua see juba toimunud on.? ???msn: pois11@hotmail.com
Comment
-
Info pärineb HV foorumist.Ei tea kus nemad seda teada said...
Link ka : http://www.hinnavaatlus.ee/phorum/viewtopi...ight=emt+testib
Comment
-
Ei see asi sakib ja ei näita üldse iga masti oma temperatuuri vaid nii palju kui mina olen aru saand siis näitab iga regiooni temperatuuri. Ja see tem. on mingi 2-3h ajast maas ka. Et arengu ruumi on EMT veel palju.msn: pois11@hotmail.com
Comment
-
Ei see asi sakib ja ei näita üldse iga masti oma temperatuuri vaid nii palju kui mina olen aru saand siis näitab iga regiooni temperatuuri. Ja see tem. on mingi 2-3h ajast maas ka. Et arengu ruumi on EMT veel palju.
See ikka ilmajaama töö.
Nautige parem võimalust, (kuni saab).Head susserdamist !
Comment
-
Te eksite rängalt kui see temperatuur pärineb lähima masti otsast.See pärineb tallinnast ja veel pole jõutud nikaugele et igale masti otsa see panna.Aga on tulemas see et igas vallas ja linnas on oma andur.iga masti otsa pole seda võimalik panna kuna inimestel läheb segamini iga anduri jaoks on oma kood tallinn on *100# ja näiteks tartu tuleb siis *101#.Selleni et ta automaatselt lähimast postist võtab on veel päris kaua aega oma 5aastat kindlasti.
Comment
-
Miskipärast ma ei usu, et temperatuuri andur nii keeruline asi oleks, et seda iga mastiotsas olla ei võiks. Arvan ,et andurid on mastide otsas koguaeg olnud, ainult info väljastamine avalikkusele pole saadaval olnud."Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)
Comment
Comment