Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

EMT temperatuur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

EMT temperatuur

Valides EMT võrgus asuvast telefonist *100# saab 0.1 kraadise täpsusega saab teada lähima tugimasti temperatuuri.Kuna asi alles testimijärgu siis asi tasuta... ;D

ülibro
    oleks võinud juba ammu teha

kust see inf pärineb? emt-i lehelt ei leidnud midagi

niimodi võiks olla, et on masti nime asemel telefoni ekraanil kogu aeg
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Krt lahe jah, see on sama põhimõte nagu RLE infomenüü. Ei tea kui kaua see juba toimunud on.? ???
      msn: pois11@hotmail.com

Comment

Info pärineb HV foorumist.Ei tea kus nemad seda teada said...
        Link ka : http://www.hinnavaatlus.ee/phorum/viewtopi...ight=emt+testib

Comment

Minu teada see juba 1.5-2 kuud funganud(kuid arvata võib et isegi kauem)
          Sõida,mees,aga ära mölise!

Comment

Minu teada see juba 1.5-2 kuud funganud(kuid arvata võib et isegi kauem)

Ja miks sa seda siis enda teada oled hoidnud?

Comment

Proovisin ka selle järele ja selgus,et minu lähima matsi otsas temperatuur juba tükk aega 12,1 kraadi. Kas nii peabki olema või siis ilm on tõesti nii stabilline, et 0,1 kraadise täpsusega sama temperatuur kahe tunni jooksul...

Comment

Ei see asi sakib ja ei näita üldse iga masti oma temperatuuri vaid nii palju kui mina olen aru saand siis näitab iga regiooni temperatuuri. Ja see tem. on mingi 2-3h ajast maas ka. Et arengu ruumi on EMT veel palju.
                msn: pois11@hotmail.com

Comment

Ja miks sa seda siis enda teada oled hoidnud?
                  Ehh...kuule ei tulnud selle peale et siia teema panna... :
                  Sõida,mees,aga ära mölise!

Comment

Ei see asi sakib ja ei näita üldse iga masti oma temperatuuri vaid nii palju kui mina olen aru saand siis näitab iga regiooni temperatuuri. Ja see tem. on mingi 2-3h ajast maas ka. Et arengu ruumi on EMT veel palju.
                    .. aga ega see polegi EMT peamine tegevusala !
                    See ikka ilmajaama töö.
                    Nautige parem võimalust, (kuni saab).
                    Head susserdamist !

Comment

see ei tohiks üldse mitte ilmajaam töö olla, vaid ju ikka masti otsas mingi andur pesitseb :
                      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Mingi yleeelimine aasta sokis see juba et Mehed, teie hobused polevad! Nyyd on jah see temperatuuri vrk.

Comment

Te eksite rängalt kui see temperatuur pärineb lähima masti otsast.See pärineb tallinnast ja veel pole jõutud nikaugele et igale masti otsa see panna.Aga on tulemas see et igas vallas ja linnas on oma andur.iga masti otsa pole seda võimalik panna kuna inimestel läheb segamini iga anduri jaoks on oma kood tallinn on *100# ja näiteks tartu tuleb siis *101#.Selleni et ta automaatselt lähimast postist võtab on veel päris kaua aega oma 5aastat kindlasti.

Comment

Samas võiks ta siis näidata ka seal tepm. juures mis asukohast see võetud on ...

Comment

Miskipärast ma ei usu, et temperatuuri andur nii keeruline asi oleks, et seda iga mastiotsas olla ei võiks. Arvan ,et andurid on mastide otsas koguaeg olnud, ainult info väljastamine avalikkusele pole saadaval olnud.
                              "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Working...
                              X