Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

EMT temperatuur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nu see andur ei ole ja keeruline ega kallis asi et mitte paigaldada igale mastile.Mul üks naaber on see kes ütles mulle et ei ole mastide otsas ja et see praegune temp on tallinna oma kuna ta tõõtab emt-s ja ma küsisin tema käest kohe järgi et kust see temp pärit on ja ütles selge sõnaga et tallinnast.Aga arvan et emt infos peaks ka selle kohta infi olema niiet helista 123 ja uuri asja ja anna teada mis vastati.

Comment

Te eksite rängalt kui see temperatuur pärineb lähima masti otsast.See pärineb tallinnast ja veel pole jõutud nikaugele et igale masti otsa see panna.Aga on tulemas see et igas vallas ja linnas on oma andur.iga masti otsa pole seda võimalik panna kuna inimestel läheb segamini iga anduri jaoks on oma kood tallinn on *100# ja näiteks tartu tuleb siis *101#.Selleni et ta automaatselt lähimast postist võtab on veel päris kaua aega oma 5aastat kindlasti.
      kui juba toimib mobiiliga positsioneerimine, siis miks peab inimene ise mingeid numbreid meeles pidama iga linna jaoks :
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Ei tea kust võtis see mees sellise infi, et iga linna kohta tuleb oma kood ja yhe teise tuttav kes töötab emt, väitis, et see aind tallinna temp. Kas te siis pole seda asja põhjalikult katsetanud. Otsige oma tuttavad eesti erinevatest kohtades kokku ja las sisestavad *100# ja näete, et tallinnas on näiteks 6,2kraadi ja rakveres 7,8 ja tartus oopis 9,7kraadi. Kus on siis see loogita, et see tallinna tem. ja et iga linna kohta on oma kood.
        Kodanikud emti temperatuur on regiooni täpsusega (kes teab mida tähendab regioon, see teab, ja kes ei tea, see ei tea.) ja see kust ta oma kraadi võtab seda ma veel öelda ei oska.
        msn: pois11@hotmail.com

Comment

Working...
        X