kellel teh-piiritus kelle rohelin eseep )) oled sa kunagi paljukiidetud kemikaale uurinud nende koostise poolest?.... 1 s..tt kõik.Tegelt teemast mööda aga ma tean puhastusainet mis on tõesti reklaami väärt.Kutsuti teda FIREballiks. minig USA toode. Krdi hästi lahustast igasugu paska.. õli, jootejäänused, nikotiini plastakendelt :P isegi makrofleksi tõmbas puitukseküljest lahti nii, et anna kannatust-pilt oli ilus.St kuidas aine toimis- mimelt ta oli pooleldi looduslik staff ja ta mitte ei lahustanud kemikaale vaid ronis mustuse ja puhtuse vahele- st sita alla.(sitta vähem seega loogika, et näit kui ust puhastada makrost, et miks siis uks alles jäi ja mitte makro)))..... Aga jah kahjuks seda pole siit saada kuskilt kui siis-- INTERFLUX scandinaviast tellida või küsida stoneridge electronicu-st :P
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kohad, kuhu ei tasu moblat remonti viia
Collapse
X
-
Puhastamise põhimõtte on selline et:
1. kõnts natuke ära lahustada
2. lahti harjata
3. minema uhtuda
Kui mõni osa jääb ära siis ei ole puhastust, seega kui sa midagi peale kallad ja lased ära kuivada valgub sodi lihtsalt mujale (rohkem laiali). Samas, entroopia suureneb pidevalt ehk koristamine on segaduse silma alt kõrvaldamine (sodihunniku laua alla lükkamine).
Puhastamiseks sobib piiritus ja hambahari, kui on palju raha siis ultrahelipuhasti (ultraheli tekitab mikromullikesi mis emuleerivad hambaharja).
Comment
-
Muuseas ttr, oma ülimat tarkust võiksid Elcotecile pakkuda, nemad kasutavad vist ka Prozone (seesama roheline löga). A noh nad on loomulikult lollid.
Puhastamisel on veel üks point, nimelt tarvitatud lahus võiks ökoloogiselt sobiv olla, mitte selline et tuleb betooni sisse matta. Ehk siis piiritus hea - bensiin paha jne.
Comment
-
Elcotq-ile ei paku ma peale pommi midagi Sead kutususid reedel tööle ja esmasp helistasid, et sorry kutt kahjuks pole seda kohta sulle pakkuda.Ülim sigadus suurfirma poolt kus ikka kehtib onupojapoliitika.Sry mitte FIREBALL polnud vaid SPEEDBALL selle keemia nimiMSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
Comment
-
Kogemus sellest magistrali parandusest suht masendav. Hinnad küll normaalsed, kuid ega nad selle raha eest nähtavasti midagi rohkemat teha ei oska kui endal koduski võimalik teha on! Minu probleemid pole seal küll lahendust leidnud ja seda juba mitmel korral. Samas soovitaks just radiolinja remonti kristiine keskuses. Seal asi vastupidine- hind suht kallim, aga inimesed selle eest teavad ka mida teevad. Näit. magistralis 3päeva "remondis" olnud ja remondikõlbmatuks tunnistatud telefon tehti kristiines ootetööna korda. Ilmselt vist see magistrali ongi see koht kus telefonid remontimatuteks kuulutatakse ja siis odavalt ära ostetakse.
Comment
-
Mul ühel tutaval sai 3310 korraliku vihma kaela, vaatasin üle et võib veel asja saada aga uut displayd vaja noh viis siis parandusse,tehti värk ära ja küsiti 500Kr , aga siis tõi varsti jälle minu kätte, et jama on displeyga
Noh siis lõhkusin laiali: display oli pandud mingi vana, plasti oli kah vähe kinni sulatatud, et päris küljest ära ei kukuks.
Jama oli selles et paranduses ei oldud mitte midagi rohkem tehtud kui ära vahetatud, nii ma siis pidin seal jootekaga displai konktaktid üle tinutama kuna silmaga nähtavad augud olid plaadisse põlenud ja ei andnud korralikult ühendust ning display ise kah logises.
Et jah ikka küsivad aga tööd ei viitsi korralikult teha >
Comment
Comment