Tekkis selline probleem, et telefon sai liiga kõvasti põrutada ja skeemi küljest tuli täiesti tervena ära sisselüliusnupp. Tundub et algselt on see kinnitatud liimiga vms (loodan et ma väga lolli juttu ei aja). Oleks vaja see sinna tagasi saada kuidagi. Ehk on kellelgi millegi analoogsega kogemusi?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
3220 on/off nupp
Collapse
X
-
Originally posted by zialo@Nov 30 2005, 21:23
Tekkis selline probleem, et telefon sai liiga kõvasti põrutada ja skeemi küljest tuli täiesti tervena ära sisselüliusnupp. Tundub et algselt on see kinnitatud liimiga vms (loodan et ma väga lolli juttu ei aja). Oleks vaja see sinna tagasi saada kuidagi. Ehk on kellelgi millegi analoogsega kogemusi?
Puhastate korralikult kohad ära ja liimipüstoliga panete tagasi.
Sellest võib abi olla, kuid ei pruugi. Sellise põrutuse saanud telefonil on, ma julgeks arvata, veel vigu. Kui ise teda putitama hakkate, siis võite asja täiesti nässu keerata, kui ei tea täpselt, mida tegema peate. Vaadake parem keegi, kes asja tunneb teab või müüge maha sellisena, nagu on.
Edu.
-
Puhastate korralikult kohad ära ja liimipüstoliga panete tagasi.
Vastus teema alustaja küsimusele: 3200 sisselülitusnupul on kaks kontakti servadel. Võta peene otsaga jootekolb ja jooda nupp plaadi kulge tagasi.
Comment
Comment