Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
6230il aku kehv. Minul peab max 3 päeva.Räägin ka suht palju aga mõtlen küll telefoni vahetuse peale.Või üks ideeoli veel autovarustus muretseda aga jah .Mina ei soovita külll osta.
Seda kõne aega mida seletab 6230i kohta tootja leht ei tasu uskuda. Täielik jura. Kui on ooteresiimis ja mitte midagi ei tee ja levi on hea saab enam vähem õige ooteaja kätte. Kõne ajast pole mõttet rääkida.
Miks jääda tüüpiliseks eestlaseks ja kasutada midagi midagi mis on enamusele ennast tõestanud. Mina soovitaks Sul piiluda ka Siemensi lehele. Siiani pole ma nende toodanguga alt läinud.
Originally posted by Silver@Dec 20 2005, 17:27 Miks jääda tüüpiliseks eestlaseks ja kasutada midagi midagi mis on enamusele ennast tõestanud. Mina soovitaks Sul piiluda ka Siemensi lehele. Siiani pole ma nende toodanguga alt läinud.
mina küll olen - siemens mc60. aeglane telefon, aku kestab umbes 2-3 päeva.
sain telefoni, läks mingine kuu aega mööda, ütles telefoni kõlar läbi, millest tulevad kõikvõimalikud helid. käis garantiis, tuli tagasi, siis ei töödand kas 8 või 0 nupp vaheldumisi. jama lugu. loll olin , et garantiisse tagasi ei viind
oh, a äkki on siin foorumis keegi, kes mul selle korda teeks ?
Ma kasutan Siemens M55. Telefon ise on 2 aastat vana, aku peab minul 5-7 päeva vastu. Vastupidavust olen kogemata juba proovinud - telefon kukkus 3. korruselt vastu betooni (! ja vaid üks nurk on korpusel natuke kahjustatud, aga siiani on täiesti töökorras.
Kas keegi oskab mulle soovitada kõige normaalsemat telefoni, millel aku peaks vähemalt nädal või rohkemgi ja millel oleks ka normaalsed funksioonid peal?
Mis asjad on normaalsed funktsioonid?Aku pidamine sõltub väga suuresti ikka sellest kui palju telefoni kasutatakse.Samal telefonil võib aku ühe inimese käes pidada nädal ja teise käes 2 päevaga tühjaks saada.
Miinused mis silma on jäänud:
a) Klahvide valgustus eriti niru
b) Klahvidel olevad kirjad on mõnes valguses näha ainult teatud nurga alt
c) Väljalülitamis/profiilivalimisnupp on väga debiilselt asetatud, taskus peab kruvikeerajat omama, et seda vajutada saaks.
d) gprs ühenduse loomise loogika on väga sürr, et kui ronin läbi menüüde gprs järjehoidjatesse ja mingil põhjusel ühendus ebaõnnestub, siis visatakse mind menüüdest välja
e) fotoka pildikvaliteet on pask mis pask
f) Raadiokuulamiseks pead handsfree kaablit hitlerjuugendi laadselt peakohal hoidma, muidu krõbiseb jne
g) Korpus on väga kipakas, kui telefon peos siis klõbiseb ja ragiseb
h) ekraani kattev klaas on liiga tasapinnaline korpusega, mistõttu on väga kergesti purunev (5-st inimesest kellel seda fööni näinud olen, on 3el klaas katki, ülejäänutel k.a mina on lihtsalt räigelt kraabitud)
Kui need enamasti iluvead kõrvale jätta siis, on üsna ok telefon.
Aku peab isegi praegu veel ooteresiimis 7-8 päeva, mis on hea iseenesest kuna olen mugav inimene.
Paar korda maha pilbasteks lennanud, nii et korpus laiali ja aku meetrikaugusel, siiani töötab
5310
Mitu aastat vana aku peab ikka veel nädala vastu. On päris palju kordi kõrgelt maha kukkunud ja kannatab saunas käimist. Tarkvara on hea lihtne ja kiire. Mida veel vaja.
Comment