Probleem on selline.Telefon - Nokia 6680.Võetud lepinguline liitumine Inglismaa "3" võrguoperaatoriga.Eesti kaardiga ei tööta.Otsin tarka inimest,kes aidata saab.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Nokia 6680 lukus
Collapse
X
-
Aga igal 100 juhul 100-st ei PEA ju olema tegemist vargusega! Kasutasin kunagi venna Saksamaalt ostetud telefoni, mis regatud sealses D2 võimisiganes võrgus. EMT vihjas samuti viisakalt et väljamaal võib selle toruga rääkimine probleemne olla....
Lukku peal ei olnud ja sai kasutada.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Originally posted by loom666@Jan 2 2006, 19:50
oma meelest ma ei küsinud siin arvamust mingitelt idiootidelt,et arutada,kas ma olen mingi telefoni varastanud või midagi muud teinud.see ei ole praegu teemaks.paluksin vastata vaid mõistlikel inimestel,kellel midagi asjalikku öelda on
Comment
-
ei saa mina aru...
inimene tuleb abi küsima, tevalo foorumi eesmärgiks ongi midagi sinnapoole: abistamine
aga hakatakse hoopis vargaks tembeldama...kui ei saa yhte moodi, siis saab teistmoodi!
ausaltöeldes saan ma autorist aru ja oleksin ka vb ise sellises situatsioonis nii mõnegi kena sõna nii mõnelegi öelnud, kuna selline asi ajab vihale!
ps. kas sa mõningaid tundmatumaks jäänud moblapoode oled sirvinud?
Comment
Comment