Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

3330 pees?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

3330 pees?

Tre, Olen jälle vist ühe mobla hingusele saatnud! Mobla oli 3330.
    Sümptomid:
    Ei lae(laadija on korras)
    ON nupp ei mõika, Ei tule mingit pilti, tuled ei lähe põlema. Aku on täis! Mobla aku all olevas dadaka otsade juures möllasin midagi(ei välista lühist kuidagi nende vahel. Pinge oli ka kahjuks taga-kabla poolne) Ja siis see jama vist hakkasgi. Rx ja TX otsadest tuleb signaal mingi 0,5V, Kui vajutada ON nuppu! Dejan flasher kablaga ja Rolis Flasheriga jõuab nii kaugele kuni küsib et vajuta ONni. Edasi on surm, sest moblast tulev signaal pole nii tugev, kui olex vaja Siis kui ta seda ONni ootab ühendasin ma flasheri kabla Vpp ja Rx/Tx (täpselt ei mäleta) ja tuled hakkasid vilkuma ning vibra undama.Displayl aga SURM

Proovi seda:
    Kui hakkad Rolis flasheriga flashi lugema siis kui asi käsib ON nuppu vajutada siis lükka laadija asjale otsa. Laadija topi muidugi seina ka. Vaata kas siis hakkab lugema.

Comment

Uurin asja.

Comment

Mingi signaali annb küll välja, aga see ei jõua vist softini, sest see ei mõika midagi.

Comment

Millega sa sellise tulemuseni jõudsid?
          "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Kontrolli kaabel üle veelkord, mõnikord hakkabki vibra undama, mul on ka nii teinud midagi pole juhtunud sellest.
            Äkki on ikka viga flasher kaablis. Kui otsad lühistasid võis kabla ise ka peesse minna
            "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Mul sama v6rk. kui yhendad flasheri siis teeb korraks mobla piiksi ei tea milles asi

Comment

Kui flasher ootas signaali(ON), siis kokku ühendades Vcc ja Lugemise otc(moblal) hakkas vibra undama ja tuled läksid põlema. Mul on nüüd moblapoolsete andme otsadega paraleeleselt 2 valgusdioodi. Lugemine ja kirjutamine. Ennem olid pordi pool.

Comment

kas tohib yhe teemavälise kysimus...
                  mis kaabliga flassitaxe..

Comment

Näitex dejan flasher... Otsi siin selle kohta inffi küllaga.

Comment

Working...
                    X