kas 3510i ei saagi igale nimele eraldi lugu panna. Ma ei mõtle neid 35-te lugu mis kaasas on vaid Galeriisse salvestatud lugusid, nii et erinevatel nimedel ka erinevad Galeriist valitud lood.Saab panna ju ainult ühe selle vaikimisi.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
3510i
Collapse
X
-
Ei saa jah panna, läksin isegi selle õnge ja viisin sita kohe poodi tagasi, kuna mulle öelgi, et saab ja veel öelgi, et telefoni mahub 150sms, tegelt mahub 50sms ja üldse on see sitem telefon kui 3510 ise. Ainuke hea asi on see rahakott seal.msn: pois11@hotmail.com
-
See 3510i on kaduv telefon. Kahtlen sügavalt kas talle enam olulisi softiuuendusi tuleb.
Kas selle probleemi vastu siis rohtu pole? Endal samuti 3510i ja tahaks Galeriist personaalseid helinaid määrata. Või tuleb lihtsalt softiuuendust oodata ja loota, et see viga parandatakse? Hetkel vist v4.44 kõige uuem, see mu omal ka peal.
Comment
-
Ei saa jah panna, läksin isegi selle õnge ja viisin sita kohe poodi tagasi, kuna mulle öelgi, et saab ja veel öelgi, et telefoni mahub 150sms, tegelt mahub 50sms ja üldse on see sitem telefon kui 3510 ise. Ainuke hea asi on see rahakott seal.
Comment
Comment