Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

alcatel 301 naviklahvi parandamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

alcatel 301 naviklahvi parandamine

telefoni naviklahvi allapoole vajutades telefoni menüü ei reageeri...
    liikuda saab ainult ülespoole ja käsklusi kinnitada (lihtsalt peale vajutada)

helistasin sevartasse(ametlik garantiiteenindus) kust öeldi et lahendus on lihtne: tuleb lihtsalt kontaktid ära vahetada...
    kuna garantii läbi siis öeldi vahetuse hinnaks 200kr!!!

hind tundub soolasevõitu arvestades telefoni praegust väärtust...

kas keegi teab mõnda kohta, kus asi norm. hinnaga tehtaks?
    või oskab keegi öelda kust neid kontakte saada on?

sain veel teada et üks inimene oli käinud alc 302 (wap ka) levi probleemiga sevartas ja kui järgmine päev oli telefonile järgi läinud oli sama jama olnud: töötaja väitis et ta polnud telefonis midagi muutnud, ainult levi oli sättinud aga läks ikkagi taharuumi ja tuli 5min pärast terve telefoniga tagasi... niiet võib-olla polegi vaja kontakte vahetada vaid lihtsalt midagi reguleerida....

Võibolla tahad osta kasutatud alcatel ot301? mul yx myya.. klahvid on kulunud, muu on korras, hinnax 450.-
    hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

keegi ikka teab, kuidas asja parandada?

Comment

Heh, töö on töö, miks ta peaks odavam olema...ega töö ei sõltu telefoni enda väärtusest. Pigem siis see, kas sa lased seda teha või mitte. Tee ise ja lase hiljem spetsialistil teha - siis maksad doplet ja rohkemgi.
        Ega siis 78 aasta fordi remont pole odavam kui 87 aasta oma või 98 ... :

Comment

Mul üx poolik 301 seisab sahtlis,esmine trükiplaat ja nupud olemas,täitsa korras peaks ka olema!
          Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

Comment

keegi oskab järsku midagi täpsemat soovitada nt. kus odavamalt parandataks või kust neid kontakte osta?

Comment

Mina tegin kunagi ammu-ammu hiire klahvi lülitile ise uue kontakti sisse, lammuta see klahv lahti ja vaata, mis teha annab...
              Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Asi ei ole kontaktides vaid klavis endas. mul ka sel tel ja sama prob asio on selles et klav on lihtsalt kulunud ja tuleb uus klav osta .sest seal ei ole klemme vaid on pisikesed nuppud. Ma olen ok klvi igalt poolt otsin aga ei ole leidnud kui sa tead kust seda voiks saada ole hea ja saada mulle vastus EMAILILE tuumamees1@hot.ee voi sms 058034622 ok

Comment

kummaline..
                  sevartast ikkagi öeldi et kontaktid tuleb ära vahetada...

Comment

Working...
                  X