Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nokia 3310 jamab.milles problem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nokia 3310 jamab.milles problem

Selline asi et kui näitex hakkan sõnumeid vaatama kaob pilt eest ära,aga telefon on ise sees.Sama moodi on ka häälkäsklustega hakkan kuulama siis läheb pilt eest ära.Palun aidake,mida ma tegema peax

vaheta display 2ra 8)

parimat
    viirus
    hrrp://www.dialab.ee

Comment

kas selline jama ilmneb ka siis, kui paned nt telefoni tööle... et kui need nokia käed tulevad ...suht kindel et nii on....kui sul on aga oma tervitustext pandud, siis ei pruugi....yhesõnaga...see on yx display tyypvigu..ma arvan...

Comment

ja display võid ka minu käest saada kui huvi on..vaata ostu myygi alla....mul seal kuulutus..pealkirjaga nokia displaid

Comment

mul on vanem nokia,mul neid kuradi nokia käsi pole.

Comment

See võib olla ka sellest, et see nn kummiriba, mis displeid ja skeemi ühendab, on väsinud või määrdunud. Proovi kas puhastada või kuskilt uus riba saada, kui see ei aita, siis vist uus displei :-/ Sinu "vana" telefoni puhul on vist mõtekam osta uus telefon

Comment

mis mis...3310 ja elastomer..sel telefonil ju polegi seda ;D..niiet pole seal midagi puhastada.. ;D

Comment

:-[ Näh läksin selle õnge, et liikuvaid käsi ei näita ja see, et jutt oli 3310'st jäi kahe silma vahele :-X

Comment

Working...
                X