Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

3310 tuunitud soft

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

3310 tuunitud soft

kas keegi aitaks teada saada milles asi.... leidsin tai saidilt 3310tuunitud flashi tõmbasin enda omale ka peale aga keelteks on ainult tai hiina vist inglise ja saksa aga tahaks ka eesti või venekeelt ka peale panna, proovisin ppm editiga siis seda teha sisestasin siis veel üheks keeleks eesti teiseks vene keele no ja tõmbasin uuesti peale .telefonis contac servis proovisin siis edasi ainult keelteks panna eesti ja vene ,siis peale seda ei saa aru mis telefonis kirjutatud on NT:ulturvako:tl (sellist midagi on kogu soft)milles asi kes teab
    55637792

rllkrwkdgcmbwr6dgälösdbäsjowrjgslcmbäsr ;D ;D ;D

Comment

vabandan .tegin suitsu ja poisijupp sai näed millega hakkama.

Comment

poisijuppi võiks õpetada et "näed mida" saab ka eemaldada!

Comment

kui ma ei eksi siis tuleb sul faid ja checksum ära kalkuleerida
          Andke andeks mulle minu lollid küsimused
          nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Comment

asi selles et kui võtan flashi nfreeise annab errori eeprom not found disabling eeprom function ppm not found jne. :-[
            55637792

Comment

check sumi võid näiteks genolite 1.6 parandada. Mis ppm editiga sa neid asju tegid? asi nimelt selles, et sellega sa ei saa Õ tähte panna. Proovi ppm manageriga asju ühest flashist teise tõsta.
              "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

sai nagu proovitud g3nolite17 chesumi ja ppm manageriga tegin import text chunk aga ikka ei midagi telefon ise tunneb k?iki t?hti kui k?ik on ika sama.ei leidnud muidu kuskilt g3nolite16 r??gitakse et 17 on bugidega endal on tunne et peaks kogu texti ise ette v?tma aga seeon nii pikk tegu.helistada saab k?ik on korras aga ainult text sassis.j?rsku on veel kellegi mingeid m?tteid :'(
                55637792

Comment

Working...
                X