Mul on üks nihuke jama et ühel tuttaval pole 5210nel levi mitte kuskil ja kas keegi oskab õelda mis probla seal võiks olla on ka üks 52 varuosadeks ja on seda võimalik korda teha niiet vahetaks mingi jubina ära.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
5210 levi
Collapse
X
-
nu ma räägin nati enda kogemustest ja sellest mis mina teexin...koduste vahenditega..
Nu ex seal piab ikke neid kive vahetama akkama kui sest asjast asja tahad saada (Ega seal eriti palju variante ei ole, mida vahetada)Kõige esmasex vahetax ära võimendi ja filtri, mitte korraga muidugi.Need on seal plaadi ylemises osas...võim on see suurem ja filter väixem....need hõbedase alumiinum kestaga...võtad nt võimu maha...(aga sellex vaja 300 kraadi kuumust...soojaõhupuhur ajab ka asja täiesti ära, olen proovinud)ja paned selle laiba pialt teise asemele..filtriga toimi samamoodi kui asi piale võimu vahetust ei muutunud.Kui sellest kõigest ei aidanud siis lääb asi veic keerulisemax...tuleb vahetada Hagari kivi(asub plaadi keskosas, jalad on kivi all..kui seda teind pole siis suht raske muidugi...aga täiesti kodus tehtav...olen ise teind ka)...võtad maha ja paned UUE....vana laiba pialt enam nyyd kasutada ei saa.Kui ka see ei mõju...tuleb maha võtta Cobba kivi(plaadil allpool paremal vist...piale ka kirjutatud,vahetus käib samamoodi nagu Hagarilgi..piad uue panema).Sellega on aga see jama et kui Cobba vahetada siis lääb tel nn lukku...ytleb Ei tunnista Sim kaarti...selle luku saad maha mingi mbus kaabliga muidugi ja piale Cobba vahetust olex vaja tel ka korra yle flashida minu teada...sest vahest ei teki muidu levi..Kui lukk maas ja asi ikke ei toimi...tulex vahetada MAD...protsessor siis jah..see kõige suurem elukas seal plaadil...5210 ses mõttes hea tel et kõik kivid on vahetatavad, st ei ole plaadi piale miskit seal liimitud.Kui ka see ei aita siis on nagu miskit jama arvatavasti...mingi rada plaadi sees katki(plaadid ju mitmekihilised) jne...Mingi suht väike võimalus on veel et see Combimemory või Ccont kivi...aga ei usu eriti..
Olex vajalik tehnika olemas, olex viga suht lihtne leida...aga kodusel teel teha on jah ainukesex võimalusex kive suht umbes vahetada..Kui viicimist on siis võid ju möllata..ja kui tahad ka neid kiv evahetada kus jalad kivi alla siis võin täpsemalt rääkida kuda asi käib...
Edu siis..
Comment
Comment